Kendte11. april 2021

Se det søde billede: Adam Levine matcher kone og døtre i lyserød kjole

Hvem har sagt, at kjoler kun er for kvinder? Maroon 5-forsangeren er i hvert fald ikke skeptisk og ser yndig ud i kjole på hans lille families seneste familiefoto
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/adam_levine_0.jpg
 Foto: MEGA

Det lader til at hele familien, både voksne som børn, holder af farven pink og lyserøde nuancer hjemme hos den 42-årige Adam Levine og hans kone Behati Prinsolo.

For selvom det bestemt ikke er en farve, vi er vant til at se Maroon 5-forsangeren i, så lader det til, at han ikke er bleg for at gå hele vejen, når det kommer til at skabe det helt perfekte familiebillede.

På sin Instagram-profil kunne han nemlig onsdag dele det seneste billede af ham sammen med sin kone og deres to døtre, Dusty Rose på fire år og Gio Grace på tre år.

Et billede der ikke gør andet end at smelte de flestes hjerter, ser det ud til.

- Girls just wanna have fun, skriver han kort til billedet med en mulig hentydning til sangen af samme navn, hvor familien står hånd i hånd i parrets have.

Artiklen fortsætter under opslaget

Trods billedet kun viser den lille familie bagfra, så ser det bestemt ud som om, at både sangerens 32-årige kone og deres to børn synes vældig godt om, at far er hoppet i samme tøj som dem.

Det samme gælder kommentarerne til billedet, der rummer alt fra kærlighedserklæringer til millionvis af likes.

Herunder også af skuespilleren Channing Tatum, der også selv gør en dyd ud af at gøre præcis, hvad hans syvårige datter Everly drømmer om. Han vakte særligt opsigt tilbage i 2020, da han kunne annoncere, at han havde skrevet en børnebog.

Måske det er herfra, Adam Levine har fået sin inspiration til blot at lade sig iklæde præcis det, kvinderne i hjemmet ønsker?

Det er bestemt ikke ofte, at familien ynder at dele ud af deres privatliv - og da slet ikke af parrets to døtre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega295036_012.jpg
 Foto: MEGA

Adam Levine sammen med sin kone Behati Prinsloo. Foto: MEGA

Dette er muligvis også grunden til, at billedet kun viser familien bagfra, da de er kendt for at holde deres børn ude af rampelyset, til trods for de selv dagligt står i det.

Adam Levine og supermodellen blev gift tilbage i 2014.

Sponsoreret indhold