Kendte 1. september 2020

Channing Tatum smelter hjerter med bedårende billede: -Jeg har skrevet en børnebog

Brystkassen er stadig bar, men ellers er det ret uvante pyntegenstande den 40-årige ”Magic Mike”-stjerne har iklædt sig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvis du gik og spekulerede over, hvordan Hollywoodstjernen Channing Tatum mon har brugt sin karantæneperiode, så kan du nu endelig få svar.

Faktisk har den sexede skuespiller ikke ligget på den lade side, men i stedet været nødt til at underholde sin syvårige datter Everly Tatum, som han har med ekskonen Jenna Dewan.

Og når man løber tør for eventyr fra boghylden, må man jo finde på sine egne.

”Venner, jeg ved ikke med jer, men det endte med at blive lidt skørt for mig under karantænen. Jeg endte med at låse mig selv inde på min syvårige datters værelse. Og jeg endte med at finde mit indre barn. Så her er hvad jeg skabte for min lille pige. Fra det, som jeg må formode, er den lille pige inde i mig,” skriver han blandt andet.

På billedet kan man se den kærlige far læse højt af sin bog ”The one and only Sparkella”, som er dedikeret til datteren.

Opslaget, hvor Tatum optræder med fe-vinger og prinsesse-sovemaske, har fået lige under 1,3 millioner likes, og folk er vilde med stjerneskuespillerens nye look.

”Dette er den slags karantæne, jeg kunne have tænkt mig,” lyder det blandt andet fra én af de kvindelige følgere.

Ifølge People, som har set dedikationen i starten af Channings børnebog, står der en hilsen til hans store inspiration, datteren Everly.

”Til Everly, den mest fantastiske og magiske skabning, som jeg nogensinde har kendt. Du er min vigtigste læremester.”

Bogen, som handler om en ung pige ved navn Ella, der kan lide glitrende ting, men som bliver drillet i skolen for sine glimmersko, udkommer på forlaget Feiwel & Friends i maj 2021.

Channing Tatum har lige siden starten af året være on again/off agian med den britiske popstjerne Jessie J, men er så vidt vides single i øjeblikket.

Sponsoreret indhold