Kendte 4. marts 2020

Se deres 12-værelses villa: Beha-gelig bolig

Mikkel Beha Erichsen har investeret en del af sin formue i kystnær ejendom i Nordsjælland.
Foto: Mikael Rieck

Han er om nogen vant til lyden af bølgebrus.

Nu har den 53-årige eventyrer, foredragsholder og tv-vært sammen med sin hustru, Marian, købt et kæmpestort palæ i vandkanten syd for Hundested.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Kæmpestort og med vand i baghaven. Mikkel Behas nye hjem ligger for enden af en lang markvej. (Foto: Dan Mariegaard)

Dermed er de tæt på Roskilde Fjord, Isefjorden, Kattegat og verdenshavene – og der er bølgebrus at vågne op på og falde i søvn til.

Mikkel Beha Erichsen og fruen, som fyldte 60 år i sidste uge, har betalt 7.375.000 kroner for ejendommen, der er bygget i 1907 og indeholder 12 værelser – nok til at rumme overnattende børn, svigerbørn og børnebørn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2 (Havana Production))

Beha Erichsen-familien vokser hastigt, så et hus med 12 værelser er slet ikke for meget. (Foto: TV 2 (Havana Production))

Villaen rummer 324 kvadratmeter bolig fordelt på tre etager. Den indeholder desuden en kælder på 49 kvadratmeter. Huset er højt beliggende, så selv om vandet i fjorden stiger med halvanden meter, kan man stadig komme tørskoet til og fra ejendommen.

Prisnedslag

Mikkel Beha og Marian fik forhandlet sig til et prisnedslag på 600.000 kroner.

Sejlerparret har i forbindelse med købet optaget et kreditforeningslån på 4.427.000 kroner. Resten af millionerne har de selv skaffet.

En helt afgørende faktor i forbindelse med boligkøbet er, at Lynæs havn ligger lige om hjørnet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2 (Havana Production))

Der er blevet plads til Wallenberg i en nærliggende havn. (Foto: TV 2 (Havana Production))

Her har Beha Erichsen en kajplads, hvor familiens 20 meter lange fartøj, Wallenberg, ligger klar til at begive sig ud på nye eventyr.

Kolonihavehus

Den rejsevante familie har tidligere boet i alternative boliger som kolonihavehus og husbåd.

Med flytningen til det 324 kvadratmeter store hus, begynder Beha Erichsens boligforhold at matche de indtægter, som bøger, foredrag og tv-udsendelser genererer.

I familiens anpartsselskab, Havana Productions, vælter millionerne ind. For de to seneste indkomstår nærmede indtjeningen sig syv millioner kroner.

Og i Beha Erichsen Holding ApS. bugner millionerne. Her nærmer egenkapitalen – nettoformuen – sig hastigt 10 millioner kroner.

Og alt tyder på, at så længe Mikkel Beha og hans store familie kan indtage nye farvande, vil pengene fortsat strømme ind.

Sponsoreret indhold