Se de søde billeder: Ashley Tisdale viser endelig datteren frem

Foto: MEGA

Den 35-årige skuespillerinde Ashley Tisdale kunne tilbage i september måned glæde sine mere end 13 millioner følgere med nyheden om, at hun ventede sit første barn sammen med musikeren Christopher French.

Seks måneder senere kunne de to endnu en gang dele gode nyheder, da parrets lille pige var kommet til verden.

- Jupiter Irish French landede på jorden den 23. marts 2021, skrev den nybagte mor til billedet, der blot viste datterens lille hånd gribe om Tisdales finger.

Men nu er skuespilleren klar til at vise verdenen præcis, hvor nuttet parrets lille ny er.

Det gør hun med en række billeder på sin Instagram.

- Den lille pige har gjort mig til mor! Jeg vidste, at Christopher og jeg ville få en sød baby, men jeg vidste ikke, hvor smuk hun ville være, skriver hun blandt til billederne, der afslører, at det ganske vist er en nuttet lille en, hun har fået sig.

Artiklen fortsætter under opslaget

Billederne har da også fået flere positive tilkendegivelser. Blandt andet fra skuespillerinden Blake Lively, der blot skriver:

- Hun. Er. Perfekt, efterfulgt af tre røde hjerter.

Hun er bestemt heller ikke den eneste, der synes, den lille stråler. Flere har desuden i samme ombæring ønsket Tisdale glædelig Mors Dag, mens andre udtrykker glæde over at se den lille.

Ashley Tisdale og den tre år ældre musikermand blev gift tilbage i 2014, og det var kun en uge før de annoncerede graviditeten, at parret kunne fejre deres seks års bryllupsdag.

- Jeg har svært ved at tro, at vi har været gift i seks år. Tiden flyver. Jeg kan huske, at jeg var fyldt med så meget frygt, da vi startede med at være sammen, fordi jeg slet ikke kunne tro, hvordan du kunne være så god ved mig. Jeg var aldrig behandlet på den måde før. Men jeg slap tøjlerne og gav dig mit hjerte, og otte måneder senere var vi forlovet, skrev hun blandt andet på årsdagen for deres bryllup.

Artiklen fortsætter under opslaget

Parret mødte hinanden første gang tilbage i 2012, efter de blev introduceret for hinanden gennem et par fælles venner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close