Irina ulykkelig efter bryllup

Irina Olsen.

Irina Olsen.

Foto: Aller Media

Det så romantisk ud, da Irina Olsen og Morten ”Faustix” Brangstrup” blev gift i sidste måned, men nu er der kommet skår i glæden.

Det viser sig nemlig, at den fotograf, som Irina havde booket til opgaven, ikke har gjort et særligt godt job. 

Irinas mange følgere venter nemlig spændt på et blogindlæg om brylluppet, og nu forklarer Irina, hvor det lader vente på sig. Det gør hun på sin Instagram-story.

- Problemet er, at de billeder, jeg skal bruge, de er en masse mærkelige iPhone-billeder samlet fra alle, fordi næsten alle de professionelle billeder fra brylluppet er slørede, fortæller Irina og fortsætter:

- Jeg har været så ked af det over det. Jeg har også været sur og vred. Vi har desværre ikke mange billeder fra brylluppet.

- Jeg har været så ked af det, at I forstår det slet ikke. 

Derefter kommer hun med en lille advarsel til sine mange følgere.

- Lad være med at bruge en fotograf, som I aldrig har prøvet at tage billeder med før.

Artiklen fortsætter efter billedet

Samtidig beskriver hun situationen som fucked.

- Vi er fucked. Vi har ikke nogen billeder. Og mange af mine venner er influencers og fotografer, men vi havde det så sjovt, at næsten ingen tog billeder den dag, fortæller Irina og fortsætter:

- Ingen billeder af mig og min mand, ingen billeder af mig og min datter, ingen billeder af mig og mine venner.

Artiklen fortsætter efter billedet

Beautybloggeren beklager sig også over, at hun ikke har fået en undskyldning fra den fotograf, der har ødelagt hendes store dag. 

- Jeg har ikke fået en undskyldning fra denne her fotograf, jeg synes, at det er helt vanvittigt. Jeg har haft det dårligt på hendes vegne over, at man kan stå med et par, som ikke har billeder efter deres bryllup.

Irina finder dog alligevel lidt trøst i, at hun sammen med Morten og sin familie og venner havde en fantastisk dag.

- Der er ikke nogen løsning på det her. Det har været en god dag, og det kan vi trøste os selv med, jeg har bare ikke et eneste billede af mig selv i min brudekjole.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close