Kendte19. februar 2019

Se billedet: Miley Cyrus poserer topløs i Shawn Mendes-parodi

Evigt forargende Miley Cyrus har igen taget pis på alt og alle. Denne gang ved at smide overtøjet og kopiere sangeren Shawn Mendes hotte billede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega356628_001.jpg
 Foto: MEGA

Man kan bestemt ikke beskylde Miley Cyrus for ikke at have humor. Vi har alle set hende sidde nærmest nøgen på en nedrivningskugle, hvilket forargede og forundrede folk over hele verden.

Siden har hun fortsat sin udfarende stil med vilde udtalelser i medierne såsom at love hendes mand Liam Hemsworth sex som belønning.

Generelt er Miley Cyrus glad for at dele ud af sin labre fyr. Den syngende stjerne har også afsløret intime detaljer fra det celebre pars soveværelse.

Nu har Hollywood-stjernen, som også har udgivet sange under alter egoet Hannah Montana, igen fået smilet frem hos hendes mange fans. Denne gang er det dog på bekostning af en anden kendis.

Artiklen fortsætter under tweetet...

På billedet poserer Miley Cyrus i bar kasse ved siden af et billede af Shawn Mendes i præcis samme mundering. Nemlig et par velsiddende underbukser af mærket Calvin Klein.

I tidens ånd har 26-årige hitmager ladet håret under armene gro, fordi hun har lyst. Miley har tidligere kæmpet meget for kvinders rettigheder - især ved at smide tøjet og vise sig frem, som hun er.

null

Til billedet af hende selv og labre Shawn Mendes ved siden af knytter Miley da også en relativt morsom tekst, som dog er en smule svær at forstå.

- Efterlad ikke dine børn sammen med Miley, skriver den dygtige sangfugl i kryptisk stil.

Om hun mener, at Shawn Mendes er at barn, eller hvad Miley vil frem til, står mildest talt ikke særlig klart. Noget, der til gengæld står soleklart, er, at de begge gør det ualmindeligt godt i et par Calvin Klein underbukser.

Den unge Cyrus er gift med den australske skuespiller Liam Hemsworth.

Sponsoreret indhold