Se billedet: Højgravid Cecilie Haugaard smider ALT tøjet

Om blot en måned bliver Cecilie Haugaard mor for første gang – og det betyder, at den 30-årige model er ganske højgravid for tiden.

Den smukke mave viser hun nu stolt frem på instagram.

Her har Cecilie delt et foto af sin gravide og nøgne krop – i anledning af at hun har givet et længere interview til ”To the moon honey”.

I interviewet fortæller en ærlig Cecilie, at graviditeten kom bag på både hende og Christopher.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Hun opdagede det, da hun i juni måned var på ferie med nogle venner i Tisvilde og fik det dårligt:

- Jeg havde småkvalme og følte mig svag i kroppen. Jeg tænkte med det samme, at det kunne være corona, men blev testet negativ. Og så tænkte jeg ikke mere over det, siger hun til "To the moon honey".

Inden sommerhusturen havde Cecilie Haugaard taget sin spiral ud, men hun var overbevist om, at der ville gå noget tid, før hun blev gravid efter mange år med prævention.

Kroppen havde dog andre tanker, fortæller Cecilie.

Artiklen fortsætter under billedet...

Christopher og Cecilie bliver forældre til marts. Foto: Aller Media

En uge senere var graviditetstesten således positiv.

- Vi skreg begge to af glæde, da vi så den positive test. Vi fik virkelig lyst til at råbe det ud til hele verden. Vi ringede til mine forældre på Facetime med det samme. Ved 22-tiden tog vi hjem til mine svigerforældre for at fortælle dem det. Det var først dér, vi var færdige med det, vi skulle den dag. De lå nærmest allerede og sov. De vidste godt, vi ville sige et eller andet, siden vi kom så sent og uanmeldt. Og beskeden blev modtaget med glædestårer. Det var bare rimeligt happy det hele, siger Cecilie til "To the moon honey"

Det var tilbage i september, at Cecilie Haugaard og ægtemanden Christopher afslørede, at de skulle være forældre til en datter.

Den lille pige ser dagens lys til marts.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close