Kendte8. januar 2021

Christopher og Cecilie har fundet navnet: Afslører baby-detaljer

Danmarks smukkest par i Cecilie Haugaard og Christopher Nissen kan meget snart kalde sig forældre. Nu afslører kendisparret - blandt flere andre ting -, at de har fundet navnet på deres lille guldklump
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Inden længe bliver Danmarks hotteste kendispar forældre for første gang. Cecilie Haugaard og Christopher Nissen venter sig som bekendt en lille pige.

Modellen og popcharmøren annoncerede graviditeten i en sød video tilbage i september.

Nu har "Cillemouse" åbnet op for den kommende familieforøgelse, og på sin Instagram-profil afslører hun flere hidtil ukendte detaljer.

Cecilie bliver af en af sine følgere spurgt, hvad datteren skal hedde, når hun engang kommer til verden.

Den langbenede supermodel og Christopher har faktisk fundet navnet til deres guldklump, men de holder alligevel en lem åben for ændringer i sidste øjeblik.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/christopher_cecilie_bryllup_tsl_20190601_0062.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Christopher og Cecilie blev gift i starten af sommeren 2019 (Foto: Thomas Laursen)

- Vi har fundet et navn til hende, men vi venter lige med at sætte os fast på det, til hun er ude, og vi har mødt hende, skriver Cecilie i et svar i en spørgerunde på Instagram.

Og det celebre par skal ikke vente længe på at møde deres datter. Cecilie afslører nemlig ret præcist, hvornår guldklumpen forventes at komme til verden.

- Vi forventer, hun kigger ud slut februar eller start marts. Kan slet ikke vente, afslører den kommende mor.

Stort dilemma

Cecilie er udover at være en dygtig og populær model også en af Danmarks største på Instagram. Her bliver hun fulgt af over 225.000.

Artiklen fortsætter under billedet...

Af den grund har en af modellen og tv-værtens følgere også spurgt hende, hvor meget hun vil dele billeder og video af sin kommende datter på de sociale medier.

- Jeg synes, den er virkelig svær. Hun bliver helt sikkert ikke klistret over alt på vores sociale medier, svarer Cecilie og fortsætter:

- Men jeg er rimelig bevidst om, at jeg nok kommer til at være så pavestolt af det lille menneske, vi har skab, så jeg tror også, det er urealistisk at holde mig helt fra at dele lidt af hende.

Sponsoreret indhold