Kendte 9. maj

Se billedet: Chrishell Stause tatoverer kæresten

Det er ikke mange dage siden, skuespillerinden kunne afsløre, at hun har fået en ny kæreste – og allerede nu har hun foreviget sin egen kunst på sangerindens krop
Foto: MEGA

At den 40-årige skuespillerinde og realitystjerne Chrishell Stause fredag skulle afsløre, at hun er kommet videre efter bruddet med Jason Oppenheim, kom muligvis som en overraskelse.

Men at det var med den australske sangerinde G Flip, der definerer sig selv som nonbinær, kom nok bag på endnu flere.

Der var i hvert fald et par måbende kæber at spotte blandt de andre “Selling Sunset”-stjerner, da Stause annoncerede sit nye forhold under reunionepisoden for realityserien.

Men meget tyder på, at det allerede er ganske seriøst mellem de to.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Parret mødte hinanden under optagelserne til en musikvideo. Foto: Instagram

For nylig kunne musikeren nemlig dele med sine 227.000 følgere på Instagram, at Stause for alvor har fået sat sit præg.

– Fuck huse, tatover i stedet, skriver G Flip kort til billedet, der viser Chrishell sidde med en tatoveringsmaskine i hånden.

– Jeg har fundet mit nye job. Måske jeg åbner en butik, kommenterer Chrishell, efterfulgt af flere grinende smileys.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På G Flips lår har hun nemlig skrevet: “Get me outta here” – altså “få mig væk herfra”, og det lader til, at hun er rimelig tilfreds med sit eget håndværk.

Artiklen fortsætter under opslaget

Stause er dog ikke den eneste, der kan smile – også den australske sanger lader til at sætte pris på hendes håndværk.

Det kan da også kun håbes, da tatoveringen har fået en ganske central plads midt på sangerens lår, mens den desuden har en størrelse, der er svær for de fleste at overse.

Chrishell dannede tidligere par med sin chef, Jason Oppenheim, men de to kunne i december meddele, at de var gået fra hinanden, efter at have dannet par i knap et halvt år.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Alt virkede til at være fryd og gammen mellem Chrishell og Jason, men i den nye, femte sæson af "Selling Sunset" stod det klart, at drømmen om en familie fyldte mere end som så. Foto: MEGA

Årsagen til bruddet var, at de to ikke kunne blive enige om, hvorvidt de ønskede at skabe en familie sammen, hvilket i sidste ende fik Stause til at tage den afgørende beslutning og gå fra realitybossen.

Siden har Oppenheim ad flere omgange udtalt, at han fortsat har følelser for hende, men nu ser det ud til, at også han er nødt til at forsøge at komme videre.

Sponsoreret indhold