Kendte 28. oktober 2021

Channing Tatum og Zoë Kravitz klar til næste skridt

Siden august har rygterne for alvor floreret om, hvorvidt de to Hollywood-stjerner har fundet kærligheden til hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter flere måneders rygter om, den 41-årige ”Magic Mike”-stjerne skulle have fladet for den knap 10 år yngre Zoë Kravitz, så lader det til, at de to endelig er ved at være der, hvor de kan bekræfte forholdet.

For trods, at ingen af de to endnu har sat ord på deres spirende forelskelse, så er de ad flere omgange blevet spottet ude sammen.

Først på flere dates i New Yorks gader, og så sent som i sidste måned dukkede de to op sammen til det prestigefyldte MET Gala.

Faktisk lader det til, at parret er ved at være så komfortable ved at vise deres kærlighed til hinanden i offentligheden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Den 23. oktober blev turtelduerne fanget hånd i hånd, mens de slentrede hyggeligt ned gennem gaden. Foto: Ritzau Scanpix

I sidste uge blev de to nemlig set gå ned ad gaden hånd i hånd – uden at kny en mine over, at paparazzierne fangede dem i deres hyggelige stund.

En kilde tæt på det nyforelskede par fortæller desuden People, at de i øjeblikket bruger al deres tid sammen i New York.

- De er begyndt at være mere afslappede omkring det hele. Det lader bestemt ikke til, at de gør, hvad de kan for at skjule deres forhold, lyder det fra insideren, der fortsætter:

- Det er meget tydeligt, at de er meget glade sammen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Da parret ankom til MET Gala i september, gjorde de begge meget ud af at ankomme på forskellige tidspunkter, mens de heller ikke synligt holdt hånd. Parret forlod dog festen sammen efterfølgende. Foto: Ritzau Scanpix

Længe undervejs

Det var faktisk helt tilbage i januar måned, rygterne om parrets kemi med hinanden for alvor begyndte. De kom i kølvandet på, at Kravitz valgte Tatum til at spille med i hendes kommende film ”Pussy Island”, men dengang blev rygterne hurtigt manet til jorden.

Men i sommer gik den så ikke længere for de to, der begyndte at date åbenlyst.

Zoë Kravitz har tidligere været gift med Karl Glusman, men de to søgte om skilsmisse i december sidste år. De endelige streger på papiret blev dog først sat i august måned – altså kort tid før, hun og ”Magic Mike”-stjernen tog på hede cykelture i New York.

Tatum selv har også tidligere været gift. Han blev skilt fra ekskonen Jenna Dewan i 2019, som han sammen fik datteren Everly med, mens han efterfølgende datede Jessie J.

Sponsoreret indhold