Kendte24. februar 2019

Se billederne: Så vild var Grand Prix-efterfesten

Da kameraerne var slukket, gik Grand Prix-deltagerne i baren

Da Leonora Colmor Jepsen var blevet kåret som vinder ved gårsdagens Melodi Grand Prix, var det tid til fest.

Og Grand Prix-stjerner og prominente gæster gik til den i Boxen i Herning, hvor DJ'en Henrik Milling spillede op til dans.

Traditionen tro startede efterfesten med, at årets vinder sang sin sang endnu en gang, og så var der ellers åbent for at alle, der havde lyst kunne gribe mikrofonen. En chance som Stig Rossen ikke lod gå til spilde.

Imens flød de regnbuefarvede drinks i baren, mens dansegulvet blev flittigt indtaget af de trætte deltagere.

Se ALLE billederne fra efterfesten herunder

Dansk Melodi Grand Prix 2019 efterfest

En af dem, der var ivrig på dansegulvet var Sigmund Trondheim. Han var nok også den mest erfarne danser ved årets Melodi Grand Prix, så derfor er det ikke underligt, at han slog sig løs.

Politikere som Inger Støjberg og Søren Pape Poulsen var også til stede i Boxen, og de lignede nogen, der i den grad havde en fest, nu de var langt væk fra Christiansborg. Inger hele tiden flankeret af sine PET-vagter.

For Jim Lyngvild var der lagt op til fest, selvom hans favoritter, sang nummer 7, måtte tage til takke med en andenplads.

Jim har kendt Julie Berthelsen i mange år, og derfor var det selvfølgelig naturligt, at han heppede på dem. Den tabte sejr var dog glemt, da dansegulvet åbnede, for Jim gav den i den grad gas.

Rundt omkring til efterfesten kunne man se Grand Prix-veteraner som Kirsten Siggaard, Anette Heick og Rasmussen, der hyggede med gamle venner, hvis de altså ikke lige var ved at kaste sig over buffeten.

Og for lige at runde buffeten. Der var miniburgere og hotdogs til at stille den lille sult. Frugt til dem, der gerne ville holde den slanke linje.

Sponsoreret indhold