Kendte23. februar 2019

Hun vinder Dansk Melodi Grand Prix

Leonora Colmor Jepsen vinder Dansk Melodi Grand Prix 2019
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_j5r9551.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Vinderen af Dansk Melodi Grand Prix blev her til aften fundet i Boxen i Herning.

Efter en spændende finale, hvor Sigmund, Julie & Nina samt Leonora kæmpede om titlen som vinder af Dansk Melodi Grand Prix, endte det med at være Leonora med sangen "Love is Forever", der kunne løbe med sejren.

- Jeg har det lidt underligt, sagde Leonora, da kameraerne var blevet slukket.

Hun var da også fra start blev udråbt som favorit af bookmakerne. En position hun tog med ophøjet ro forud for aftenens store show.

- Jeg er glad for, at der er andre, der synes, at sangen er rigtigt god, og at jeg leverer den godt.
- Men det er ikke noget, der trykker. Det er ikke et pres. Jeg ser det som et kæmpe kadeau og et klap på skulderen i den rigtige retning, fortæller Leonora til SE og HØR inden premieren.
Leonora skal nu forsvare de danske farver ved Eurovision Song Contest i Tel Aviv til maj. Leonora Colmor Jepsen er født og opvokset i Hellerup nord for København. Her bor hun stadig. Inden hun kastede sig over musikken, skøjtede hun på eliteniveau. Hun har vundet tre titler som Junior Danmarksmester, og hun har deltaget i både nordiske mesterskaber og VM for juniorer.
De seneste par år har hun arbejdet som skøjtetræner og koreograf, og så har hun fuldt fokus på musikken, der også er en af hendes store passioner.

Sponsoreret indhold