Kendte12. december 2021

Se billederne: Pete Davidson ryger joint på den røde løber

Pete Davidson fortsætter med at bevise, at han er indbegrebet af BDE ved denne gang at ryge en solid spliff på den røde løber
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pete-davidson.png
 Foto: MEGA / Ritzau Scanpix

Hvis der er nogen, der ved, hvordan man har det rart på den røde løber, så er det da den 28-årige Saturday Night Live-komiker Pete Davidson.

Kim Kardashians måske/måske ikke-kæreste dukkede mandag aften op til premieren på streamingtjenesten TUBIs premiere på "The Freak Brothers", der blev afholdt i Los Angeles.

Pete Davidson medvirker selv i animationsserien og har lagt stemme til karakteren Phineas. Serien er baseret på kultklassikeren af Gilbert Shleton.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20211207-074907-7-1651x2477we.jpg
 Foto: Robyn Beck/AFP/Ritzau Scanpix

(Foto: Robyn Beck/AFP/Ritzau Scanpix)

Til Los Angeles-premieren poserede Davidson blandt andre sammen med sine medstjerner Blake Anderson og John Goodman, der også er på rollelisten.

Og selvom stjerner som Woody Harrelson, Adam DeVine, Andrea Savage, La La Anthony, Phil LaMarr og Tiffany Haddish også medviker, så var det noget helt andet, der stjal opmærksomheden på den røde løber mandag aften.

Komikeren havde nemlig besluttet sig for at tage joint med ud foran fotograferne, og den røg han naturligvis.

Mens Pete Davidson var på den røde løber, så var flirten Kim Kardashian at finde til begravelsen af Louis Vuitton-designeren Virgil Abloh sammen med eksmanden Kanye West, der blev afholdt i Chicago.

Artiklen fortsætter efter billedet..

https://imgix.seoghoer.dk/20211207-093921-2-1920x1277we.jpg
 Foto: Jc Olivera/SIPA/Ritzau Scanpix

(Foto: Jc Olivera/SIPA/Ritzau Scanpix)

Pete Davidson har i løbet af de seneste mange uger trukket solide overskrifter, efter det kom frem, at han havde været på adskillige dates med "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen Kim Kardashian.

Efter nogle hyggedates i New York, hvor Kim besøgte Pete Davidson-land på Long Island, har parret bekræftet romancen ved at dukke op hånd i hånd på en restaurant i Los Angeles.

I mellemtiden har Kim Kardashians eksmand, Kanye West, tryglet og bedt om at få lov til at komme hjem til sin Kardashianfrue igen, efter hun i januar søgte om skilsmisse.

Sponsoreret indhold