Kendte12. august 2019

Se billederne: Leonardo DiCaprio og 22-årig kæreste på fræk badeferie

Leonardo DiCaprio har kastet sin kærlighed over en blot 22-årig skønhed. For nylig nød han tid sammen med Camila Morrone på en yacht
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega481129_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er ingen hemmelighed, at 44-årige Leonardo DiCaprio kan lide yngre kvinder. Den populære stjerneskuespiller har således datet piger, der var væsentligt yngre end ham selv.

Og den seneste skønhed, som Leonardo har kapret, er da også af den ganske yngre model. Han har nemlig kastet sin kærlighed over den blot 22-årige argentinske model og skuespiller Camila Morrone.

De tilbragte for nylig en intim badeferie sammen på en luksuriøs yacht.

Sammen med dem var skuespiller Sean Penn – og den snart 59-årige skuespiller har også selv en forkærlighed for de unge kvinder.

Han danner således par med Leila George, der selv blot er 27 år.

Du kan se billederne af skuespillernes yacht-ferie herunder:

Leonardo DiCaprio og Camila Morreno i august 2019

Det var tilbage i januar 2018, at Leonardo DiCaprio for første gang blev kædet sammen med den 23 år yngre argentinske skønhed, og en måned efter valgte den 43-årige skuespiller at tage sin unge model med, da han deltog i Ellen Degeneres' 60-års fødselsdag, der blev afholdt i The Lot Studios i West Hollywood.

Camila Morrone er fem år yngre end den dejlige danske Hillerød-pige, Nina Agdal, der i et års tid var kæreste med Leonardo, så noget tyder efterhånden på, at Oscar-vinderen fra ”The Revenant” ikke kan få kvinderne unge nok.

Før Nina Agdal har Leonardo DiCaprio datet dejlige kvinder som eksempelvis Kelly Rohrbach, Blake Lively, Rihanna, Gisele Bündchen og Bar Refaeli.

Sponsoreret indhold