Se billederne: Kanye West snaver løs med Julia Fox

Alt tyder på, at romancen kun fortsætter med at blomstre mellem den 44-årige Kanye West og den 31-årige Julia Fox. 

Det nye, hotte par blev spottet onsdag aften af paparazzifotograferne i Los Angeles, hvor de havde været ude at spise i fornemt selskab med ingen ringere end Madonna, Antonio Brown og Floyd Mayweather. 

Her havde parret noget svært ved at holde fingrene fra hinanden, og dermed fik fotograferne til vores alles store fornøjelse skudt billeder af Kanye med armene om "Uncut Gems"-stjernen.

Artiklen fortsætter efter billeder...

Kom her, baby. Kanye kunne ikke holde fingrene fra den Balenciaga-klædte Julia Fox. (Foto: Pema Porj/Backgrid/Ritzau Scanpix)

- Tingene er ved at blivere hottere, lyder det fra en kilde tæt på West og Fox ifølge PageSix. Parret, der mødte hinanden nytårsaften, har nemlig været mere eller mindre uadskillige siden, og meget tyder på, at Kanye har glemt alt om sin kommende ekshustru, Kim Kardashian. 

- Ye er kommet videre og er fokuseret på et stort 2022. Han ønsker Kim alt det bedste. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Smask! Kanye og Julia kissemissede foran fotograferne i Los Angeles onsdag aften. (Foto: Pema Porj/Backgrid/Ritzau Scanpix)

Den amerikanske rapper har i selskab med den mørkhårede skuespillerinde nydt tiden i både Miami, i New York og nu i Los Angeles, hvor de brugte onsdagen på at hænge ud med Kanyes kendisvenner. 

Kim Kardashian er videre

Mens Kanye West hygger sig med sin smukke skuespillerinde, så har Kim Kardashian travlt med den 28-årige "Saturday Night Live"-komiker, Pete Davidson. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Fox viste sine imponerende mavemuskler frem, da hun og Kanye var en tur i byen onsdag. (Foto: Pema Porj/Backgrid/Ritzau Scanpix) 

Parret har efterhånden set hinanden i flere måneder, og selvom hverken Kim eller Pete har bekræftet forholdet, så er det alligevel blevet til romantiske ture til Pete Davidson-land, Long Island, middagsture i Los Angeles og senest en lille kærestetur til Bahamas. 

Der er derfor ikke den store sandsynlighed for, at Skims-grundlæggeren har det mindste imod, at Yeezy-rapperen har fundet en ny flamme. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close