Se billederne: Jennifer Lopez og Ben Affleck smaskforelskede i New York

Den 52-årige Jennifer Lopez og den 49-årige Ben Affleck holder absolut ikke igen, når det kommer til at kissemisse i offentligheden.

Hvad end det er luksuriøse yachtture, filmpremierer i Venedig eller bare en helt regulær gåtur i parken, så står den på masser af kys og kram for de to megastjerner, der fortsat lader til at være smask forelskede. 

Senest har det labre Hollywood-par indtaget New Yorks gader, hvor de søndag eftermiddag blev spottet af de amerikanske paparazzi-fotografer.

Artiklen fortsætter efter billedet... 

(Foto: MEGA) 

(Foto: MEGA) 

Her spankulerede parret både rundt på gaderne og i Madison Square Park hånd i hånd og med armene om hinanden.

Aftenen forinden havde sangerinden leveret en popoptræden i Central Park i forbindelse med den store Global Citizen-koncert, hvor også den 19-årige megastjerne Billie Eilish optrådte. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Jennifer Lopez på scenen til weekendens Global Citizen-koncert. (Foto: MEGA) 

- Jennifer og Ben var væk fra hinanden i et par dage tidligere på ugen. De mødtes igen i N.Y.C., lyder det fra en insider til på parret ifølge People. 

- Ben ville gerne være ved hendes side og deltage i begivenheden. Han så hende optræde. 

Artiklen fortsætter efter billederne...

(Foto: MEGA) 

(Foto: MEGA) 

Ved det store show leverede J.Lo blandt andet sit hit "Jenny From the Block". Hun optrådte dog også med et endnu ikke udgivet nummer, "On My Way". Et nummer, der vil være at finde på soundtracket til hendes kommende film "Marry Me". 

Og det er måske meget godt, at det forelskede par lige får nydt godt af hinanden, for den Oscar-vindende Ben Affleck vender nemlig tilbage til Texas om få dage for at fortsætte indspilningerne på hans kommende film. 

Jennifer Lopez og Ben Affleck har været kærester siden april, hvor det kom frem, at parret havde genfundet kærligheden. Bennifer har nemlig tidligere været kærester fra 2002-2004, efter de mødte hinanden under indspilningerne til filmen "Jersey Girl". 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close