Kendte4. februar 2015

Se billederne: Er dette verdens bedste alene-far?

Greg Wickherst valgte at tage ’skoletimer’ i at sætte hår
Af af

Se billederne: Er dette verdens bedste alene-far?Greg Wickherst kandiderer muligvis til at være verdens bedste far - og disse billeder er en del af beviset.

For da den amerikanske far fra Colorado blev alene med sin treårige datter Izzy efter en skilsmisse, gik det op for ham, at han var ualmindelig elendig til at sætte sin datters hår. Og dét gik ikke.

LÆS OGSÅ: Rørende video: Her overrasker far sin døende søn

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5830a1f6d1ae45a8b1f1d99cec11c20a.jpgGreg Wickherst under kurset, som han tog hos IntelliTec College, hvor han lærte at sætte Izzys hår (Foto: AOP)
Derfor tilmeldte Greg Wickherst sig et skoleforløb sidste sommer, så han kunne lære at mestre hestehalen - og måske endda lære at sætte andre frisurer.

Og man må sige, at Greg Wickherst er en yderst flittig, lærenem og kreativ elev. For som disse billeder viser, formår Greg Wickherst nu at lave utallige fortryllende håropsætninger og fletninger.

LÆS OGSÅ: Han går 33 kilometer til og fra job hver dag - nu vil alle hjælpe

Selvfølgelig til stor glæde for lille Izzy, der nu hver dag kan komme i børnehave med en ny og anderledes frisure.

- På rekordtid kunne jeg lave en almindelig fletning, en sildebensfletning og en fransk fletning. Jeg lærte at lave en hestehale og derefter at trække den igennem sig selv. Jeg har valgt at døbe det en omvendt hestehale, siger Greg Wickherst til Huffington Post.

LÆS OGSÅ: Fantastisk: Bryllupsbillede fundet i WTC-ruinerne genforenet med ejer 13 år efter

Se billederne af Greg Wickherst' hår-talenter her:

Sponsoreret indhold