Kendte11. juni 2019

SE BILLEDERNE: Christopher og Cecilie nyder bryllupsrejsen

Der er for alvor gået bryllupsrejse i den for popsangeren og modellen, som pt. er udenlands for at fejre titlen som mand og kone
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-06-02_kl._09.59.56.png
 (Foto: Thomas Laursen)

Christopher og Cecilie nyder for alvor deres bryllupsrejse, som parret rejste afsted på umiddelbart efter deres storslåede bryllup, som fandt sted den 1. juni.

Parret blev gift i de smukkeste omgivelser på Helenekilde Badehotel, og med udsigt over Kattegat sagde smukke Cecilie Haugaard og Christopher ja til at være hinandens i medgang og modgang.

Og det lader til, at der for alvor er medgang for parret lige nu, der flittigt lader fans og følgere tage del i deres bryllupsrejse, der med al sandsynlighed er gået til Grækenland.

Artiklen fortsætter under billederne

Turtelduerne nyder solen, stranden og det gode vejr - men parret har med al sandsynlighed været ramt af en smule opstarts-rejseproblemer.

Det lader nemlig til, at Cecilie har mistet sin bagage. Det skriver hun i et post på sin Instagram, hvor hun til et billede af sig selv skriver:

"Meget rart, at mit eneste outfit her på femte dagen er en skøn græsk natkjole", efterfulgt af et hashtag med #Lostluggage

Artiklen fortsætter under billederne

Heldigvis lader det ikke til, at det mistede baggage har fået smilet til at blegne det mindste på turtelduerne, som for alvor lader til at nyde livet og hinanden.

MØDTE HINANDEN PÅ FESTIVAL

Brudeparret har tidligere fortalt om den famøse første gang, hvor de mødte hinanden under SPOT Festivalen i Aarhus i foråret 2014: Christopher fortalte dengang til Eurowoman:

- Det var min manager Thomas, der introducerede mig til Cille, og jeg vidste godt, hvem hun var, for jeg havde stalket hende lidt på Instagram. Cille havde på et tidspunkt set mig i noget live-tv, hvor det var poppet op, hvilke profiler jeg senest havde tjekket ud, og hvor hun var en af dem.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-01_kl._15.33.05.png
 (Foto: Thomas Laursen)

Christopher og Cecilie til deres bryllup den 1. juni 2019 (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg prøvede først at forklare mig ud af situationen ved at sige, at der var en anden, der havde holdt min telefon for mig, men den hoppede du ikke rigtig på, fortalte Christopher i 2016 til Eurowoman.

Cille svarede i samme interview:

- Jeg kendte ham slet ikke, men da vi mødtes, glemte vi bare tid og sted. Der var en vild kemi mellem os fra første sekund.

Parret blev dog ikke kærester lige med det samme – Cecilie var nemlig vild med en anden fyr på det tidspunkt.

- Der skete det, at jeg skrev til Cecilie: "Tak for i går. Skal vi ses igen?" Og så svarede hun: "Chris, du virker skidesød, men jeg er vild med en anden." Men jeg kunne jo godt mærke, at der havde været noget kemi den aften, så i stedet for bare at smække døren i holdt jeg den på klem og skrev: "Okay, he's a lucky guy."

Christopher og Cille fortsatte med at skrive med hinanden – de mødtes også enkelte gange over sommeren – og så ”var der jo Tisvilde”, hvor parret tilbragte en hel dag sammen, som Cecilie selv fortalte i interviewet:

- Det var der, Chris sagde til mig: "Skal vi ikke bare aftale, at du er min fra nu af?" Og jeg sagde: "Jo, det kan vi godt." Det var 3. august. Piger har noget med, at man skal have en kærestedag.

Samme sted hvor de fik kærestetitel på, var også stedet, der dannede rammen om frieriet.

3. september 2018 delte Cille et foto fra Tisvilde, hvor hun forelsket sad i skødet på Christopher. Til billedet afslørede modellen, at han havde været på knæ.

- Sidste aften var den bedste i mit! Det største JA jeg nogensinde har givet, skrev en forelsket Cille på Instagram

Sponsoreret indhold