Kendte 11. juni 2019

Gwyneth Paltrow bor ikke sammen med sin mand: Her er grunden

Skuespillerinden Gwyneth Paltrow bor ikke fast sammen med manden, hun er gift med, og nu afslører hun, hvorfor det forholder sig sådan
Foto: MEGA

I september sidste år bekræftede skuespillerinden 46-årige Gwyneth Paltrow og Glee-producent 48-årige Brad Falchuk, at de var blevet gift et år efter, at Falchuk havde været på knæ og friet til Paltrow. 

Senere bekræftede de to på Instagram, at de var blevet gift - og på Instagram viste de deres ringe frem. Nogle måneder senere omkring juletid, tog parret på bryllupsrejse. 

Og noget tyder på, at Paltrow og Falchuk har valgt en utraditionel tilgang til ægteskabet. 

Vis dette opslag på Instagram

Happy

Et opslag delt af @ bradfalchuk den

I et nyt interview med The Times fortæller skuespillerinden nemlig, at de to turtelduer ikke bor permanent sammen. 

Det er, ifølge Paltrow, hendes rådgiver, der har råddet parret til den konstellation, som de pt. lever med, hvor Paltrow blot bor sammen med sin ægtemand fire dage om uge.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og skal vi tro den 46-årige skuespillerinde, så er det slet ikke uden grund, at de lever, som de gør. 

- Alle mine gifte venner siger, at måden vi lever på er optimal, og at vi ikke bør ændre på noget, fortæller "Avengers"-stjernen. 

Paltrow forklarer derudover, at de to har valgt at leve på den måde, de gør for at give deres børn en blød overgang til et nyt familieliv. 

Paltrow har tidligere været gift med Coldplay-forsangeren Chris Martin, og de to har sammen børnene Apple på 15 og Moses på 13. 

Brad Falchuk har også to børn fra et tidligere ægteskab. 

Det var tilbage i 2014, at det kom frem, at Gwyneth Paltrow og Chris Martin skulle skilles efter ti år som mand og kone. Knap fem måneder senere begyndte rygterne om, at de begge havde fundet lykken på ny. 

Chris Martin faldt for den 13 år yngre skuespillerinde Jennifer Lawrence - en romance, der sluttede efter et års tid - mens Paltrow indledte forholdet til Falchuk. 

 

 

Sponsoreret indhold