Kendte25. maj 2020

Se billederne: Ben Afflecks 15 år yngre kæreste møder børnene

Det er mindre end en måned siden, at den 47-årige skuespiller og den 15 år yngre Ana de Armas stod officielt frem. Nu møder Bond-baben endelig børnene
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 47-årige Ben Affleck blev officielt single for to år siden, da han og ekskonen, Jennifer Garners skilsmissepapirer gik igennem efter 13 års ægteskab.

Siden da har tiden været svær for ”Gone Girl”-skuespilleren, der i 2018 chokerende hele verden, da der dukkede voldsomme misbrugs-billeder op af stjernen.

Senere måtte han også igen lade sig indlægge på en afvænningsklinik af ekskonen.

Men nu er der altså igen lykke at spore hos skuespilleren, der mødte den kommende Bond-babe Ana de Armas, 32, under indspilningerne til filmen ”Deep Water”.

Siden har de to været uadskillelige.

Det afslørede skuespillerinden i forbindelse med hendes 32-års fødselsdag tidligere på måneden, da hun delte en række billeder på sin Instagram, hvor de to kunne ses omfavne hinanden.

Og nu er kærligheden altså så stor mellem stjernerne, at Ana de Armas har fået lov til at møde Ben Affleck og Jennifer Garners tre børn.

Parret er nemlig blevet spottet på en frisk gåtur i weekenden sammen med Violet på 14, Seraphina på 11 og Samuel på otte. Også Jennifers hund Birdie var med på gåturen, hvilket vidner om, at den nye kæreste også er blevet godkendt af ekskonen.

https://imgix.seoghoer.dk/mega670823_007.jpg
 Foto: MEGA

Ana de Armas er vist blevet godkendt af ekskonen, da både hund og børn er med på weekendens gåtur i det solrige vejr. Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/mega670823_016.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Tilbage i april skrev det amerikanske medie HollywoodLife ellers, at en kilde tæt på stjerneskuespilleren afslørede, at han ventede på det helt rette tidspunkt til at kunne introducere børnene for hans nye flamme.

- Det er tvivlsomt, at han vil introducere Ana for børnene på hendes fødselsdag, særligt med denne pandemi. Sikkerhed er prioriteret højt, og det er ikke lige det rette tidspunkt, når alle er i karantæne, fortalte kilden.

Men det lader altså til, at skuespilleren har ændret mening siden, og børnene har fået lov til at møde farens nye kærlighed.

Sponsoreret indhold