Kendte7. november 2019

Se beviset: Umut svinede selv andre

Fredag efter fredag har seerne reddet Umut gennem "Vild med dans", men i sidste uge måtte flæskekongen selv smide håndklædet i ringen grundet hadske beskeder på sociale medier.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/umut_mr.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Tonen på internettet kan være hård – det afslørede Umut Sakarya, da han torsdag i sidste uge forlod ”Vild med dans” med en bredside mod hadske kommentarer rettet mod ham og hans restaurant.

Og den slags hadefulde beskeder ved den 29-årige flæskekonge en hel del om. Han har nemlig selv været bannerfører for et svinsk sprog.

Ikke mindst i lukkede madgrupper på nettet, hvor han ikke selv har været for fin til slag under bæltestedet, og hvor han har hyldet den aggressive tone.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/umut_sakarya_facebook.jpg
 (Foto: Facebook)

Det er ikke pæne ord, der ryger ud af Umut på det sociale medie. (Foto: Facebook)

"Jeg har blokeret luder Lars, kan nogen fortælle ham, at han er en luder fra mig?" lyder en af kommentarerne fra den nu tidligere "Vild med dans"-deltager.

Kommentaren, der er skrevet for 32 uger siden, bakkes op af andre Facebook-brugere i form af likes og kommentarer med grinende emojis.

I den seneste tid har restauratøren dog haft travlt med at slette sporene, der ville kunne afsløre ham som en anelse dobbeltmoralsk.

Sammenligner kritik med voldtægt

Umut skruede også bissen på, da han i lørdagens udgave af "Shitstorm" på P1 gik til modangreb på Sarah Grünewalds kritik af hans exit. I forbindelse med fredagens "Vild med dans" sagde den 35-årige "Vild med dans"-vært nemlig, at hun ikke mener, at hans exit løser problemet med hadefulde beskeder på sociale medier.

- Jeg skulle have holdt op som tv-vært mange gange, hvis jeg skulle have reageret på det, lød det blandt andet fra Grünewald.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vmd_pgr._8_tsl_20191101_0885.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Det er slut med "Vild med dans" for Umut – og det synes, Sarah Grünewald er en skam. (Foto: Thomas Laursen)

Det fik Umut til at gå til modangreb på Grünewald, som han ellers har opbygget et godt forhold til i forbindelse med sin medvirken i det populære danseprogram.

- Jeg læste den i går (kommentaren, red.), og så tænkte jeg lidt på, hvis hun nu gik flot klædt og blev voldtaget, om hun så selv var udenom det. Det er så latterligt at sige det, som hun siger, lyder det blandt andet fra Umut i P1-programmet.

Hele dén historie kan du læse her.

Sponsoreret indhold