Kendte3. september 2022

Se alle billederne: Nu bliver Bubber gift

Siger lørdag eftermiddag ja til familiens tidligere barnepige - men det sker under protest fra to af hans børn

Bubbers store dag

Det er ganske sigende, at lørdagens vejr over København har været en blandet fornøjelse. Lidt gråt men også lyst nu og da.

Sådan er det tilsyneladende også for Bubber, 57, der denne eftermiddag bliver gift med familiens tidligere barnepige Signe Rossing, 43.

Det sker i Garnisonskirken ved Sct. Annæ Plads i København tæt på Amalienborg.

Bubber og Signe Rossing kunne i januar afslører, at de skulle giftes.
Bubber og Signe Rossing kunne i januar afslører, at de skulle giftes.
 Foto: Mikael Rieck

For selvom det skulle være en kærlighedens og lykkens dag, er to vigtige personer i hans liv ikke ved hans side. Nemlig to af hans døtre.

– Der er korrekt, at mine piger ikke kommer til brylluppet, og at de ikke vil se mig, siger han til Ekstra Bladet og tilføjer, at det gør ondt helt ind i hjertet og sjælen.

I 2019 offentliggjorde Bubber, at han ventede barn med familiens barnepige, og samtidig sluttede hans ægteskab med Christina 'Ibsen' Meyer, som han havde været gift med i 28 år.

Sammen med Ibsen har Bubber tre børn, og to af dem kommer altså ikke med til brylluppet. De har angiveligt heller ikke modtaget en invitation. Og så er det jo ingen skam at blive væk.

I foråret 2021 kunne Bubber i øvrigt også fortælle, at han ikke var inviteret, da barnebarnet Wilma skulle døbes, og familiefejden fortsætter altså.

Signe Rossing og Bubber fik i april 2020 sønnen Alfred, og siden nyheden om deres forhold kom frem har særligt Bubbers ældste datter taget afstand fra sin far.

Sponsoreret indhold