Kendte17. juni 2020

Scott Disick knust: Vil vinde eksen tilbage

Lige nu spekulerer internettet i, om Scott Disick har fundet sammen ekskæresten Kourtney Kardashian. Men noget tyder på, at det er en helt andet eks, han sukker efter
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I slutningen af maj måned gik ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen, 37, og model Sofia Richie, 21, fra hinanden.

Allerede få dage efter bruddet afslørede en kilde, at Scott Disick forventede, at han og Richie senere ville finde sammen igen.

I løbet af den sidste uge har der dog floreret rygter om, hvorvidt Disick i stedet er tilbage i kærlighedsfavnen hos ekskæresten Kourtney Kardashian.

https://imgix.seoghoer.dk/scott_disisk_og_sofia_richie.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er vanskeligt at sige, om Scott og Kourtney atter er sammen – eller om de blot tilbringer tid sammen pga. deres tre fælles børn og deres tætte venskab.

En kilde afslører i hvert fald ifølge Hollywood Life, at Scott Disicks hjerte stadig er hos Sofia Richie:

- Han savner hende, og nu indser han, hvordan livet er uden hende. Han husker alle de gode tider og alt det sjov, de havde, når de var på ferie, fortæller kilden angiveligt ifølge mediet.

Og noget tyder da også på, at Scott Disick i den grad render rundt med kærestesorger:

- Han savner hendes personlighed og humor, og han savner, hvordan hun altid var der for ham og indser nu, at han tog hende for givet.

Scott Disick har i årevis kæmpet med misbrug af både stoffer og alkohol – og det er således angiveligt det, der har været hovedkatalysatoren for parrets brud.

Det er desuden heller ikke mange uger siden, at Disick valgte at gå på afvænning på en klinik for at komme sit misbrug til livs. Han tjekkede dog hurtigt ud igen.

Sponsoreret indhold