Kendte20. oktober 2019

Schmeichel vurderer børnebørnene: Talentspejder

Der er håb om en tredje Schmeichel i buret på det danske landshold.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/peter_schmeichel_lhl.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Siden 1987 har det danske herrelandshold spillet 354 kampe – og i 179 af dem har målmanden heddet Schmeichel. Men vi skal ikke regne med at se Kaspers søn, 9-årige Max, mellem stængerne i de store kampe. Det mener den første keeper med det legendariske efternavn.

– Lige nu tror jeg det ikke, han bliver snarere ingeniør, for han skaber og bygger hellere. Men i Noah, min datters søn, ser jeg mere talent. Og han hedder også Schmeichel. Måske bliver han den næste, siger den stolte bedstefar Peter, 55, i et interview med schweiziske Blick.

Noah er Cecilie Schmeichels 5-årige søn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/peter_schmeichel.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Selv om Kasper, 32, er blandt de bedste målmænd i engelske Premier League, er det Cecilie, 28, der er i gang med at opfostre det største målmandstalent i næste generation Schmeichel. (Foto: Hanne Juul)

Den nuværende landsholdsmålmand, Kasper, nåede dog også at have andre karrieredrømme end fodboldspiller, da han var barn.

– Han var ligesom andre drenge, han spillede en masse fodbold og var glad for at være målmand. Så ville han være brandmand, læge, pilot – almindelige ting. Jeg har aldrig skubbet ham i en retning. Jeg var ingen curling-forælder, lover den tidligere europamester.

– Jeg kender mennesker, der overbeskytter deres børn i 20 år – men så bliver de ikke stærke, uafhængige personligheder, mener Danmarks bedste målmandsfar.

Sponsoreret indhold