Scarlett Johansson venter sit første barn med manden Colin Jost

Foto: MEGA

Den 36-årige skuespillerinde Scarlett Johansson med de danske rødder kan meget snart kalde sig mere end blot hustru og Oscar-nomineret skuespiller.

Ifølge det amerikanske medie Page Six venter hun sig nemlig med hende og mandens første fælles barn.

- Hun har faktisk termin lige rundt om hjørnet, og jeg ved, at hun og Colin er meget spændte og glæder sig, lyder det blandt andet fra en insider til mediet.

Artiklen fortsætter under billedet

Det er Johanssons andet barn, mens det er Josts første. Foto: MEGA

En anden kilde tæt på parret tilføjer, at ”hun er gravid, men har holdt det hemmeligt”, og at hun de sidste mange måneder generelt har ”holdt lav profil”.

Har holdt sig væk

Trods Johansson ikke selv har hverken be- eller afkræftet de glædelige nyheder, så satte hun selv gang i de første rygter om en kommende baby sidste måned, da hun valgte at droppe flere events for ”Avengers”-filmen ”Black Widow”.

Noget der undrede flere, eftersom Johansson spiller hovedrollen.

I stedet har hun valgt at dukke sporadisk op til interviews via Zoom, hvor det jo er ganske muligt at gemme en voksende mave væk fra skærmen og kameraet.

Hvis rygterne taler sandt, så vil det være skuespillerindens andet barn, da hun for seks år siden bød datteren Rose velkommen til verden sammen med sin eksmand Romain Dauriac.

Det vil dog være hende og manden Colin Josts første barn sammen.

De to blev gift under hemmelige omstændigheder tilbage i oktober 2020, efter at have dannet par i tre år. De mødte hinanden første gang helt tilbage i 2006 under optagelserne til ”SNL”, men det var altså først i 2017, at turtelduerne begyndte at ses romantisk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close