Kendte15. september 2020

Saszeline lukket ned på Instagram

Den tidligere S.O.A.P.-sanger har fået sin profil på Instagram lukket ned
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den tidligere popsangeres Instagram-profil er nemlig blevet lukket ned. Når man søger hendes Instagram-profil frem, står der "Brugeren blev ikke fundet".

Saszeline bekræfter på sin Facebook-profil, at hendes Instagram, hvor hun for nylig røg ned på 88.500 følgere, er blevet lukket ned.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget

- Efter 24 timers deaktivering på Facebook, har de nu valgt at lukke min Instagram!! Kan forestille mig dette bliver mit sidste post inden de også lukker mig ned her! Det betyder vel at min stemme i debatten har været for voldsom og at det har skabt for mange ringe i vandet, indleder hun i sit Facebook-opslag og fortsætter:

- Er der nogen som vil være med til at kontakte Camilla Nordsted som er kommunikationskonsulent på Facebook Norden, og skabe en debat om hvordan de vælger at lukke mig ned?, lyder opfordringen på Facebook, hvortil hun afslutter:

- Det hjælper ikke at dele mit post. Når de sletter det her er det væk igen fra jeres opslag. Screenshot og del.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sase_1.jpg
 Foto: Aller

Saszeline har på det seneste udtalt sig kritisk om blandt andet vaccination coronavirus. Foto: Aller Media DK

Nedlukningen kommer i kølvandet af, at Saszeline de seneste uger har delt utallige opslag og stories, hvor hun ytrer sine holdninger til – og ikke mindst skepticisme mod – coronavirus, coronavaccine og COVID-19.

Flere af den tidligere SOAP-sangerindes opslag har været særdeles kontroversielle og gået stik imod de udmeldinger, som både regeringen og sundhedsmyndighederne har fremsagt.

Sponsoreret indhold