Sara og Morten to springet: Badebro

Okay, vi tæller til seks ...

Hvorfor i al verden det lige præcis var det antal, Morten Kjeldgaard, 35, kom frem til, fortoner sig i den grågrumsede efterårshorisont over Nordhavn denne torsdag morgen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nordhavn IF på Sandkaj i den nye lækre bydel åbnede venligt dørene for Sara, Morten og SE og HØR, da vi bad dem smide efterårsfrakkerne en råkold morgenstund. (Foto: Jesper Sunesen)

Men så snart han og “Vild med dans”-partneren Sara Bro, 46, nåede fem og en halv, tog de begge luft – og støvregndråber – ind, og et splitsekund senere sagde det plask!

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Nå, nu bliver det alvor.
Efter en lynomklædning var det tid til at blive ordentligt vækket med en tur i baljen – klokken havde da også akkurat rundet 10. (Foto: Jesper Sunesen)

Ganske imponerende af især Morten, som ellers kun hopper i bølgen, når adressen hedder Thailand, og termometret står på 39 og ikke sølle 9º.

– Og ikke engang dernede gør jeg det. For jeg er faktisk lidt bange for havet, røber kuldskær Kjeldgaard.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Åååh, vi gjorde det!
– Det er jo slet ikke koldt, vel, Morten?
46-årige Sara Bro er de seneste år blevet fast inventar i Københavns Havn – uanset om kalenderen siger juli eller januar.
– Det er jo dejligt, når man kommer op, ler radioværten. (Foto: Jesper Sunesen)

Men konkurrencemennesket ville naturligvis ikke stå tilbage for sin nye veninde Bro, som efterhånden er en erfaren vandhund – året rundt. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close