Kendte 6. november 2020

"Vild med dans" på knæ: Michelè Bellaiche siger nej hver gang

Go' Aften-værten Michelè Bellaiche har længe været et eftertragtet navn for folkene bag "Vild med dans", men hun bliver ved med at sige nej. Og det er der en særlig grund til
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et hav af TV 2-folk har været på gulvet i "Vild med dans", men Michelè Bellaiche kommer ikke ikke til at gøre dem selskab.

Casterne bag det populære fredagsbal har nemlig i utallige år forsøgt at få den Go' Aften Danmark-værten med på "hele Danmarks dansegulv".

Faktisk prøvede de at få Michelè med i den første udgave af "Vild med dans" nogensinde.

- Første gang, jeg blev spurgt, var det ikke blevet vist i Danmark før, så der fik jeg sendt et VHS-bånd, så jeg kunne se, hvordan det så ud i Storbritanien, sagde tv-stjernen på den røde løber før showet.

Dengang blev det altså til et 'nej', og det vil Michelè fortsætte med at sige, når hun bliver spurgt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Hanne Juul

Michelè er i aften i "Vild med dans"-studiet for at støtte Emili Sindlev, som hun tidligere har haft som stylist på Go' Aften Danmark. Tv-værten er også gode venner med Emilis mor, som hun havde med i aften (Foto: Hanne Juul)

- Jeg er blevet spurgt mange gange, og jeg er meget beæret over det, men jeg har sagt nej hver gang, og det kommer jeg til at fortsætte med, slår hun fast.

Der er flere grunde til, at Michelè ikke kommer til at sætte sine ben på "hele Danmarks dansegulv", men særligt en grund er altafgørende for hende.

- Det er utrolig meget tid, man bruger på det. Casteren sagde, ”jamen du bestemmer jo selv, hvor meget tid, du vil bruge”, men der er jeg tilpas meget konkurrencemenneske til, at jeg ved, at jeg vil glemme alt omkring mig og selvfølgelig bruge meget tid, når man skal danse foran så mange mennesker, fordi så ville jeg blive så opslugt af det, forklarer hun og fortsætter:

- Men jeg synes, det er spændende at se, det har jeg synes i mange år.

Sponsoreret indhold