Kendte16. august 2023

Sandra Bullock rodet ind i chokafsløring: - Tag hendes Oscar tilbage

Filmstjernen vandt en Oscar for sin præstation i filmen "The Blind Side", som nu måske viser sig at være en løgnehistorie
Sandra Bullock poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'The Lost City' in London Thursday, March 31, 2022. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Sandra Bullock.
 Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

Det kom som et chok for de fleste, da det forleden kom frem, at den Oscar-vindende film "The Blind Side" måske ikke er så sand en historie, som man har gået og troet.

Her kunne ESPN afsløre, at Michael Oher har sagsøgt sin adoptivfamilie, familien Tuohy, fordi han har fundet ud af, at han faktisk aldrig er blevet adopteret - og nu får sagen konsekvenser for Sandra Bullock.

Skuespillerinden spiller nemlig rollen som Michael Ohers rige adoptivmor, Leigh Anne Tuohy, i filmen. En rolle, som hun vandt en Oscar for. Men den bør hun fratages.

Det mener mange på sociale medier i hvert fald, skriver medier som TMZ og Mirror.

- Sandra Bullock bør tvinges til at give sin Oscar tilbage, og så bør vi alle blive bedre til at faktatjekke de her feel-good-film, skriver en på Twitter for eksempel.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-16/1.jpg
Sandra Bullock i filmen "The Blind Side" ved siden af Quinton Aaron, der spillede rollen som Michael Oher.
 Foto: Warner Bros

- Hvis Michael Ohers beskyldninger er sande, så bør vi gå hen og tage Sandra Bullocks Oscar fra hende, lyder det fra en anden, mens en tredje skriver:

- Sandra Bullock bør selv give den tilbage. Hun ved, hun ikke fortjener den!

Kritikken af Sandra Bullock sker, selvom der ingen beviser er for, at hun kendte til dramaet bag kulisserne mellem Michael Oher og familien Tuohy.

I Michael Ohers søgsmål mod familien påstår han da også, at han først fik kendskab til den manglende adoption tidligere i år.

Sandra Bullock
Sandra Bullock vandt en Oscar for sin rolle som Leigh Anne Tuohy i "The Blind Side".
 Foto: Scanpix Denmark

Familien Tuohy svarede i går tilbage på beskyldningerne mod dem.

Her påstod faderen, Sean Tuohy, at Michael Oher altid har været klar over, at der var tale om et formynderskab og ikke en adoption, og at familien i øvrigt ikke har udnyttet ham økonomisk, som han ellers også påstår.

Familien har desuden senere påstået, at Michael Oher inden søgsmålet forsøgte at afpresse dem for 15 millioner dollars.

Til TMZ fortæller de, at Michael Oher truede dem med at lække en dårlig historie om dem i pressen, såfremt de ikke gav ham pengene.

Michael Oher har ikke besvaret disse beskyldninger.

I hans søgsmål søger han at få ophævet formynderskabet samt erstatning for de penge, han mener, familien Tuohy gennem årene har tjent på den falske adoptivhistorie.

Læs mere om sagen her.

Sponsoreret indhold