Kendte12. maj 2022

Sælger Gwyneth Paltrow seriøst bleer til 850 kroner?!

Hun er dronningen af at sælge ligegyldigheder, men denne gang har Gwyneth Paltrow forsøgt at sætte ind i den gode sags tjeneste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gwyneth_paltrow_3.jpg
 (Foto: MEGA)

Hun har solgt alt lige fra diamantdildoer til stearinlys, der dufter af hendes vagina, og nu er Gwyneth Paltrow på banen med en ny, vild idé. Næsten da...

Forleden kunne den forhenværende Hollywood-stjerne i samarbejde med sin succesfulde virksomhed "Goop" nemlig meddele, at de havde lavet en ble.

Men det var naturligvis ikke hvilken som helst slags ble. Det var en "Goop"-ble! En ægte luksusble! For kun 120 dollars (850 kroner) kunne man blive den stolte ejer af 12 stk. engangsbleer.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Det satte naturligvis internettet på den anden ende i ren raseri over den seneste vanvidsidé fra Oscarvinderen.

- Folk har ikke råd til benzin, inflationen smadrer budgetterne, og der er ikke babymad nok. Fed måde at læse lokalet på, Goop, lød det blandt andet fra en vred følger på Instagram.

Ikke ægte

Det skulle dog kort tid efter vise sig, at bleproduktet var et fake produkt.

- Bleen er et falskt produkt, der skal sætte fokus på et ægte problem, lyder det i en video, som Gwyneth Paltrow senere har delt på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet...

- Den er designet til at gøre os gale. Fordi hvis det at behandle bleer som en luksus gør dig gal, så burde det også gøre dig gal, at de bliver pålagt skatter, som var det en luksus.

Gwyneth Paltrow forklarer, at hun ønsker at starte en debat om, hvor meget bleer koster for den almindelige, amerikanske befolkning.

- Til trods for at de er absolut nødvendige, så bliver bleer i 33 stater ikke behandlet som et nødvendigt produkt, siger hun.

Det ville dog ikke nødvendigvis komme bag på nogen, hvis Goop rent faktisk havde valgt at sælge en ægte luksusble.

Det er trods alt virksomheden, der sælger stearinglys til 550 kroner stykket.

Sponsoreret indhold