Kendte 6. marts 2019

Sådan tackler Michael Jacksons børn skandale-dokumentar

Blanket, Paris og Prince Jackson er mærkede af de nye pædofilianklager mod deres far.
Foto: All over

Den 8. marts viser DR TV den kontroversielle Michael Jackson-dokumentar "Leaving Neverland". Dokumentaren er baseret på vidneudsagn fra mændene Wade Robson og James Safechuck, som i detaljer beskriver, hvordan de angiveligt er blevet seksuelt misbrugt i årevis af "The King of Pop".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Boet efter Michael Jackson har taget skarpt afstand fra dokumentaren, og nu løfter Jackson-familien sløret for, hvordan Michael Jacksons tre børn, Blanket, Prince og Paris Jackson, tackler hele situationen omkring de nye pædofilianklager mod deres far. Det sker i et interview med E! News.

- De kan slet ikke tro det, fordi de kender Wade. De kan slet ikke forstå, hvad der sker, fortæller Michael Jacksons bror, Jackie Jackson, i interviewet.

Derudover beskriver Jackson-familien påstandene fra Robson og Safechuck som "ødelæggende" for Michaels tre børn, der også nægter, at deres far nogensinde har kunne begå sådanne forbrydelser.

- De går igennem nogle ubehagelige tider. Det er smertefuldt for dem, siger Jackie Jackson i interviewet.

Michael Jacksons tre børn har endnu ikke selv udtalt sig om den kontroversielle dokumentar, men Jackie forsikrer i interviewet, at Paris, Prince og Blanket på et tidspunkt vil udtale sig.

Du kan herunder se en del af E! News-interviewet med Michaels tre brødre, Tito, Marlon og Jackie samt hans nevø Taj Jackson:

Sponsoreret indhold