Nyheder17. september 2015

Rygterne svirrede: Var Wozniacki og Watt begyndt at date?

Selvom den danske tennis-stjerne tidligere er blevet fotograferet sammen med NFL-spilleren J. J. Watt, så afviser den amerikanske fodboldspiller, at han har tid til at date
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/9.42-70465653_1.jpg
 All Over

Tilbage i april blev Caroline Wozniacki spottet sammen med den ret så veltrænede NFL-spiller J. J. Watt, og kun en uge senere blev de set sammen igen. Rygterne svirrede hurtigt i medierne: Var det mon et kommende kendis-par, der var blevet set sammen?

Nej, det var det ikke, fortæller én af hovedpersonerne nu selv.

J. J. Watt har simpelthen ikke har tid til at date i sit travle liv.

- Jeg prøver, prøver virkelig at finde tid til at date, men jeg har bare ikke haft heldet med mig endnu. Min tidsplan er så stram, og jeg har så travlt, at det simpelthen ikke kan fungere, forklarer den 26-årige Watt til NFL.com ifølge USA Today.

Ifølge USA Today kan det være ren taktik fra Watt og Wozniacki for at holde deres forhold under lav profil. For de har jo tydeligvis tid til at se en kamp sammen, som da de blev set sammen tilbage i april.

[node:aller-related-content]

Caroline Wozniacki har umiddelbart et eller andet med at finde sammen med sportsstjerner, for spekulationerne omkring et forhold mellem hende og Watt kom kort efter, at hende og golfspilleren Rory McIlroy gik fra hinanden.

McIlroy, som Woazniacki brød forlovelsen med tidligere i år, ser også ud til at være kommet videre i sit liv. Han skulle angiveligt være begyndt at date en model.

https://imgix.seoghoer.dk/wozniackiwatt.jpg
 Foto: All Over Press

Caroline Wozniacki og NFL-spilleren J. J. Watt, da de blev set sammen til en kamp tidligere på året. (Foto: AOP)

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold