Kendte4. november 2021

Sådan bor Marilyn Manson

Musikeren forsøger at komme af med det Los Angeles-hjem, hvor flere kvinder mener, de er blevet groft forulempet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/manson.jpg
 (Foto: MEGA)

Han ser ikke ligefrem venlig ud, og skal man tro Marilyn Mansons to ekskærester – skuespillerne Esme Bianco, 39, og Evan Rachel Wood, 34 – er det bestemt heller ikke tilfældet. Sammen med 13 andre kvinder fortæller de om seksuelle overgreb og tortur, og en stor del af ubehagelighederne skulle angiveligt have fundet sted i dette hus i Los Angeles, som Manson nu prøver at komme af med.

Umiddelbart skulle man ikke tro, at køberne står i kø, men de 250 kvadratmeter i Hollywood er sat til en – for området – beskeden pris: 11,2 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/manson_1.jpg
 (Foto: MEGA)

52-årige Marilyn Manson er en presset mand efter flere anklager om misbrug, og nu vil han af med sit hus. (Foto: MEGA)

For den slags penge får de nye ejere en villa fra 1920’erne, som naturligvis er blevet opdateret til moderne tider ad flere omgange. Her er tre badeværelser og tre værelser, bibliotek og en gæstesuite.

Tog navn efter morder

Manson blev for alvor berømt i 1990’erne for sin metalmusik og sit noget aparte og dystre look. Dertil kom, at Brian Hugh Warner – som han rigtigt hedder – valgte at kalde sig Marilyn Manson.

Marilyn fra Marilyn Monroe og Manson fra massemorderen Charles Manson, som 1960’erne styrede en kult og blev dømt for at iscenesætte flere drab.

Fremtiden vil vise, om Manson får lejlighed til at købe et nyt hjem, eller om han flytter direkte i fængsel, for der er en retssag på vej mod ham.

Se Mansons skandalehus i galleriet herunder:

Sådan bor Marilyn Manson

Sponsoreret indhold