Kendte14. november 2022

Så rige er de nye løvinder: Louise Herping og Anne Stampe er gode for millioner

De to nye investorer i "Løvens Hule" kommer med hver deres store pengeposer, som de kan skyde ind i spirende virksomheder – begge er de gode for millioner
Louise Herping (til venstre) og Anne Stampe bliver nye investorer i "Løvens Hule". 
Louise Herping (til venstre) og Anne Stampe bliver nye investorer i "Løvens Hule".
 Foto: DR

I dag annoncerede DR, at Louise Herping og Anne Stampe erstatter Jan Lehrmann og Mia Wagner i det populære DR-program "Løvens Hule".

Og tager man et kig på de to kvinders selskaber, så er der bestemt gods i pengetanken hos de to investorer.

Ifølge Finans er 42-årige Herping ifølge cvr-registret god for 90 mio. kr. Som universitetsstuderende fik hun sammen med en studiekammerat og en programmør idéen til CLIO, som i dag er landets største platform med digitale læringsmidler til grundskolen.

I 2018 solgte hun og hendes partnere CLIO til den svenske mediekoncern Bonnier, og ifølge it-branchens organisation lød salgsprisen på omkring 300 mio. kr.

Den anden nye løvinde, 37-årige Anne Stampe, har i mange år dannet parløb med den nu tidligere "Løvens Hule"-investor Mia Wagner.

I knap 3,5 år var hun en del af Freeway-koncernen, som Wagner var administrerende direktør for. Stampes titler i familiekoncernen har blandt andet været driftsdirektør og kommerciel direktør.

I 2020 gik Wagner og Stampe sammen og stiftede investeringsselskabet Nordic Female Founders, der investerer i virksomheder, hvor det er kvinder, der står bag.

Ifølge Finans råder Stampes holdingselskab ifølge cvr-registret over 34.000 kr.

Privat bor Anne Stampe i Viborg med sin mand og to børn: En datter på 11 år og en søn på ni år.

Stampe mener, at lederskab og moderskab sagtens kan forenes:

– Når jeg afviser et møde på grund af en børnefødselsdag eller lignende, så kan folk godt være uforstående. Men jeg siger det bevidst til dem, for det er den måde vi kan ændre normen, har hun tidligere fortalt til Heartbeats og uddyber:

– Kvindelige ledere skal ikke være bange for at sige, når de prioriterer familien. For det er den måde, vi kan skubbe til rammerne.

Sponsoreret indhold