Kendte14. november 2022

DR afslører to nye løvinder i "Løvens Hule"

To nye løvinder er klar med pengeposen, når "Løvens Hule" vender tilbage i det nye år
Louise Herping (til venstre) og Anne Stampe bliver nye investorer i "Løvens Hule". 
Louise Herping (til venstre) og Anne Stampe bliver nye investorer i "Løvens Hule".
 Foto: DR

Når det populære DR-format "Løvens Hule" vender tilbage i 2023, bliver det med to nye løvinder i stolene.

I en pressemeddelelse har DR netop afsløret, at Louise Herping og Anne Stampe kommer til at erstatte Jan Lehrmann og Mia Wagner i tv-programmet.

Lousie Herping, 42, er medstifter af CLIO, som er Danmarks største platform med digitale læringsmidler i folkeskolen. I 2018 blev CLIO solgt til Bonnier, ifølge Finans er Herping ifølge cvr-registret god for 90 mio. kr.

Siden salget af CLIO har Herping investeret i flere tech-virksomheder, ligesom hun også bruger sin tid på bestyrelsesarbejde og mentoring.

Anne Stampe, 37, er nok ikke helt fremmed for konceptet "Løvens Hule". I 2020 stiftede hun Nordic Female Founders sammen med den nu tidligere løvinde Mia Wagner. Virksomheden investerer i øget diversitet i danske iværksætteri, og derigennem har Stampe andele i mere end ti virksomheder i både Danmark og udlandet.

Ifølge Finans råder Stampes holdingselskab ifølge cvr-registret over 34 mio. kr.

– Med Jan Lehrmann og Mia Wagners farvel har vi været ude at finde nye kræfter til "Løvens Hule". Øverst på vores ønskeliste har været nogle stærke kandidater med invenstorerfaring, techkundskaber og fokus på diversitet, og her har vi fundet et stærkt match hos Anne Stampe pg Louise Herping, siger Anna Askov, redaktør hos DR.

DR oplyser desuden, at de to nye løvinder allerede har haft første arbejdsdag med Christian Arnstedt, Jacob Risgaard og Jesper Buch, og tv-giganten lover, at de to nye løvinder udfordrer de garvede løver".

Sponsoreret indhold