Kendte5. juli 2022

Så godt går det dem: Christiane og kæresten høvler penge hjem

Parret har vendt minus til plus
Christiane og Daniel
De er ikke kun et par rent romantisk, men også forretningsmæssigt.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Christiane er formentlig mere end glad for, at hun sammen med kæresten Daniel oprettede firmaet CD Projects ApS, der har til formål at erhverve, besidde, sælge og udleje fast ejendom.

For efter et underskud på 15.000 kroner i 2020, fik de i 2021 en bruttofortjeneste på 1.451.000 kroner, viser det netop offentliggjorte regnskab.

Og efter diverse udgifter har parret et overskud på 990.055 kroner. Det skriver Ekstra Bladet.

Det var et rækkehus, som parret købte og renoverede, der gav det pæne resultat. Og Christiane har da også tidligere fortalt om projektet.

- Vi har købt et renoveringsprojekt, som vi har renoveret og brugt rigtig mange penge på at renovere fra a til z, og så skal der forhåbentlig flytte en familie ind i et totalrenoveret hus, som bliver rigtig glade for det. Vi må jo se. Det er første gang, jeg nogensinde har prøvet at lave sådan et renoveringsprojekt, og man laver jo ikke noget, man ikke selv tænker, at man godt gad bo i, har hun tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Regnskabet afslører også, at der ikke er yderligere projekter i gang i firmaet. Parret har da også haft nok at se til med en graviditet, der endte ulykkeligt.

Sponsoreret indhold