Folk raser over Ellen Degeneres' fængselsjoke

Foto: MEGA

Sommetider må 62-årige Ellen Degeneres, der sædvanligvis står i spidsen for det ellers populære "The Ellen Show", synes, at hele verden er i mod hende. Uanset hvad hun siger og gør. 

Lige for tiden har hun i hvert fald svært ved at sende sine små åbningsmonologer hjemme fra stuen, uden folk på internettet skal påpege, hvor forfærdeligt et menneske hun er. 

Og mandagens hilsen fra den garvede talkshow-vært er ingen undtagelse. 

Her fortalte Ellen Degeneres, der bor sammen med sin hustru Portia de Rossi og deres hund Augie, at hjemmekarantæne føles lidt som at være i fængsel. 

- Jeg har haft det samme tøj på i ti dag, og alle herinde er homoseksuelle, joker Ellen, hvorefter hun griner af sin egen vittighed. 

Og lige nøjagtigt det her med at kalde sin selvisolation i et hus til lige omkring 186 millioner kroner for 'et fængsel' er måske ikke det smarteste, man kan gøre. 

"Sikke det klæder Ellen at sammenligne sig med tusinder af fængselsindsatte, der håber på det bedste uden sæbe eller basal beskyttelse," lyder en af de sarkastiske kommentarer på Twitter fra en ansat på Variety Magazine. 

"Ellen er virkelig den værste," skriver en anden bruger. 

Mens andre byder ind og kalder den erfarne vært og forfatter for "tonedøv", samt påpeger, at hun gennem årene har købt, renoveret og solgt flere ejendomme for millioner af dollars. Og at hun ingen anelse har om, hvordan det er at sidde i G.I.T.M.O - den amerikanske militærfængsel på øen Guantanamo. 

5 soveværelser og ti badeværelser i luksuriøs balinesisk inspireret kæmpevilla med overrumplende havudsigt er nok i øvrigt også noget af det sidste, vi andre ville forbinde med et fængsel.

Især taget i betragtning, at fængslerne i Ellens eget hjemland USA længe er blevet kaldt deciderede "dødsfælder" på grund af de massive problemer med at holde smittespredningen i skak blandt de indsatte. 

Det er ikke mere end et par uger siden, Ellen Degeneres og hendes opførsel var et stort Twitter-emne sidst. Komiker Kevin T. Porter opfordrede folk til at dele deres værste oplevelser med hende, og folk lod sig ikke holde tilbage. 

Ellen har sammen med sin partner Portia siddet i hjemmeisolation i et par uger, siden det populære tv-program lukkede og slukkede grundet coronaudbruddet. Det er meningen at "The Ellen Show" skal udkomme på ubestemt tid fra Degeneres egne hjemlige rammer. 

Ellen Degeneres er den bedst betalte komiker i verden med en anslået formue på omkring 330 millioner dollars. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close