Kendte 18. oktober 2021

Ryan Reynolds stopper karrieren – for en stund

Den 44-årige skuespiller har gjort det klart, at han vil holde en pause fra det store lærred det næste stykke tid - og af en ganske særlig årsag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I weekenden kunne Ryan Reynolds fortælle sine knap 40 millioner følgere på Instagram, at han nu er endeligt færdig med optagelserne til den kommende julefilm ”Spirited”.

Men også med at lave film generelt, skriver han.

- Synge, danse og lege i sandkassen med Will Ferrell – en masse drømme er nu gået i opfyldelse. Det er et perfekt tidspunkt at tage en pause fra at lave film, skriver han til billederne, der viser både ham og andre skuespillere under indspilningerne til filmen.

Artiklen fortsætter under opslaget

Beskeden om, at den 44-årige skuespiller ville stoppe sin karriere for nu fik dog hurtigt hans fans til tasterne, der troede, at det ville være helt slut med Reynolds i rulleteksterne.

Noget, han dog søndag fik sat en stopper for, da han på sin story kunne dele betydningen af den pause, han regner med at tage.

- At tage orlov kan vare alt fra to måneder til et år. Det drejer sig normalt om seks måneder, hvis man får sit orlov betalt.

Han kunne desuden videre skrive, at årsagen til hans pause fra arbejdet som skuespiller handler om én ting: at være forælder.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Reynolds har sammen med hustruen Blake Lively, 34, døtrene James på seks, Inez på fem og Betty på to, og det er altså dem, som han sammen med hustruen vil dedikere sin tid til de kommende måneder.

Parret har også tidligere udtalt, hvordan det er vigtigt for dem at kunne skiftes til at tage en tørn derhjemme, mens den anden har mulighed for at arbejde.

- Jeg har ikke lyst til at være på mit dødsleje og så tænke: ”Jeg er gået glip af alt det her”, jeg elsker at være sammen med mine børn, har han tidligere udtalt ifølge US Weekly.

Sponsoreret indhold