Kendte10. november 2020

Rupert Grint overrasker: Afslører datterens navn med første billede på Instagram

Som nok en af de sidste ”Harry Potter”-stjerner er Rupert Grint tirsdag kommet på det sociale medie Instagram og fejrer profilen med et billede af sin seks måneder gamle datter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega650581_005.jpg
 Foto: MEGA

Det er muligt forsat at overraske! Det understregede, den 32-årige "Harry Potter"-stjerne Rupert Grint tirsdag aften.

- Hey Instagram… kun 10 år for sent på den, skriver Hollywood-stjernen til sit allerførste billede på det sociale medie Instagram.

Og selvom det kun er få timer siden, han smed billedet op på sin profil, og dermed gjorde det klart for sine fans, at han nu også var at finde på det sociale medie, så har det allerede fået mere end 700.000 likes.

Men måske det har noget at gøre med, at billedet er af skuespillerens seks måneder gamle datter.

- Jeg vil gerne introducere jer for Wednesday G. Grint, pas på jer selv. Rupert, slutter han teksten til billedet, der viser ham sidde med sin datter i armene.

Artiklen fortsætter under billedet

Hemmelig graviditet

Det var tilbage i april måned, at flere medier kunne bekræfte, at Rupert Grint og skuespiller-kæresten Georgia Groome,28, ventede deres første barn.

Og allerede måneden efter lød det, at de to nu var blevet forældre til en lille pige.

https://imgix.seoghoer.dk/mega278652_007.jpg
 Foto: MEGA

Parret er nærmest verdensmestre i at holde ting skjult for offentligheden - det bliver spændende at se, hvor tæt vi kommer på "harry Potter"-stjernen nu. Foto: MEGA

De to har dannet par siden 2011, og igennem hele deres forhold er det ikke meget information, der er sluppet ud til pressen.

Netop derfor kommer det også som mange fans overraskelse, at ”Harry Potter”-stjernen nu er at finde på det sociale medie.

Sponsoreret indhold