Kendte 22. maj 2020

”Harry Potter”-stjerne Rupert Grint viser datteren frem

Det er mindre end en måned siden, den 31-årige skuespiller og kæresten blev forældre for første gang, og nu viser de to endelig datteren frem
Foto: MEGA

31-årige Rupert Grint og kæresten Georgia Groome, 28 blev i starten af maj forældre for første gang til en lille pige.

- Rupert Grint og Georgia Groome er glade for at kunne bekræfte, at deres lille datter er kommet til verden, lød det fra parrets talsperson i en pressemeddelelse.

”Harry Potter”-stjernen og teenageskuespilleren formåede at holde graviditeten hemmelig helt til den sidste måned ind til fødslen.

Og nu 14 dage efter ankomsten af den lille pige, viser de to datteren frem på en gåtur i London.

Det viser nye billeder offentliggjort af Daily Mail.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her ses de to nybagte forældre deles om at gå med den lille, sorte barnevogn, mens de nyder det solrige vejr i den engelske hovedstad.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

31-årige Rupert Grint og  28-årige "Angus, Thongs and Perfect Snogging"-skuespilleren Georgia Groome har dannet par siden 2011. Foto: MEGA

Men trods parret i ni måneder har kunne forberede sig på et helt nyt liv sammen, så er mange fans stadig i færd med at forstå, at ”Ron Weasly” fra film- og bogsucceserne ”Harry Potter” er blevet far.

Selv medskuespiller Daniel Radcliffe fortæller i et live interview med værten Andy Cohen, at det er svært at forstå, de nu alle er det sted i livet, hvor de begynder at få børn.

- Jeg sendte ham en sms forleden. Jeg er så glad på hans vegne. Det er virkelig, virkelig fedt, lyder det fra skuespilleren.

Det er dog ikke nogen nyhed, at parret holder privatlivet fra pressen. Siden de to blev kærester tilbage i 2011 er det ikke meget fans har kunne følge med i, da de to heller ikke gør sig i at have profiler på sociale medier som Instagram.

Sponsoreret indhold