Kendte9. marts 2021

Rupert Grint hudløst ærlig om ”Harry Potter”-optagelser: Føltes kvælende

Trods det måske har set sådan ud udadtil, så har rollen som Ron ikke altid været den nemmeste for Rupert Grint at håndtere. Han er både blevet enormt kritisk, og til den dag i dag har han endnu ikke haft lysten til at gense sig selv på skærmen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rupert_grint_0.jpg
 Foto: MEGA

Da den i dag 32-årige skuespiller Rupert Grint for 20 år siden takkede ja til at spille rollen som Ron i ”Harry Potter” var det umiddelbart kun til udsigten om to film.

På daværende tidspunkt var det kun de første fire bøger i serien, der var blevet udgivet, men langsomt gik det op for ham, at han skulle bruge de næste 10 år af sit liv på at spille Ron.

Noget som skuespilleren i dag ikke kun ser som den vilde oplevelse og mulighed, som flere udefra muligvis ser det som.

Det fortæller han ærligt i mandagens episode af Dax Shepards podcast ”Armchair Expert”.

- Der var en tid, hvor det virkelig føltes kvælende, for det var meget heftigt, og det var hver dag i 10 år, siger han og fortsætter:

- Det var bestemt en god oplevelse. Sådan en skøn og meget familiær atmosfære. Det var altid det samme hold bag, som vi på en eller anden måde voksede op med, så det var et rart sted at være. Men nogle gange føltes det virkelig som; ”Jeg vil gerne lave noget andet. Se hvad der ellers er derude”, lyder det fra ham.

Men den mulighed skulle der gå mange år, før han kunne udnytte.

- Det stoppede aldrig. Vi kom tilbage hvert år. Og det var lidt som ’Groundhog Day’, fordi det var det samme sted og de samme mennesker. Men det var fantastisk, og jeg elskede det.

Har endnu ikke set dem

At vokse op med filmene har også gjort, at han tilbage i februar måned kunne chokere, muligvis det meste af verden, da han afslørede, at han aldrig havde set alle filmene.

Han kunne dog berolige med, at han altså havde set de første tre film, da han var med til deres respektive premierer, men de andre var han endnu ikke kommet til.

- Nu hvor jeg har en datter, så kan det godt være, at jeg er nødt til at se dem sammen med hende, fortalte han sidste måned.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega697641_038.jpg
 Foto: MEGA

Grint sammen med sin kæreste og deres her stadig nybagte pige, Wednesday i september måned. Foto: MEGA

Overfor Dax Shepard indrømmer stjernen dog, at han stadig synes, det er ”alt for tidligt” for ham, da han endnu ikke kan ”distancere” sig fra det.

- Det var jo ikke fordi, det var en dårlig oplevelse. Det gjorde mig meget opmærksom på mit eget ansigt, og hvad jeg laver. Jeg kan godt lide at være i momentet og skabe noget og så kunne gå væk fra det bagefter.

”Servant”-stjernen afslører desuden, at det efterfølgende har gjort ham meget kritisk over for sig selv, og at han ikke bryder sig om at se sine gamle interviews. Faktisk påvirkede årene i ”Harry Potter”-universet ham så meget, at han aldrig følte han ”kunne slappe af”.

- Du kan aldrig helt slappe af, fordi du er jo en form for rollemodel. Det er enormt vigtigt for de her fans. Det stoppede mig selvfølgelig ikke helt, men det var altid lidt en form for skygge.

Sponsoreret indhold