Kendte 30. oktober 2019

Rosalinde om kæresten: Drop nu reglerne!

Skuespilleren Rosalinde Mynster flyttede meget hurtigt sammen med sin kæreste, og det har hun ikke fortrudt.
(Foto: Thomas Laursen)

For to år siden mødte nu 29-årige Rosalinde Mynster musikeren Jakob Emil Lamdahl Pedersen. De blev kærester og flyttede sammen – næsten med det samme, og mange var overraskede over, hvor hurtigt det gik for parret.

– Det kan godt være, nogen mener, at det var for risikabelt. Men hvor stammer den regel egentlig fra, at man ikke må flytte sammen med sin kæreste så hurtigt? Alle de regler, der kører rundt i hovedet, har jeg lært ikke altid behøver gælde. Jeg lytter mere til, hvad der føles rigtigt for mig. Jeg har da heller ikke fortrudt overhovedet, siger Rosalinde til Søndag.

Rollerne i forholdet er også helt på plads i lejligheden på Vesterbro, som parret ejer sammen:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det er ham, der tager sig af planterne derude, afslører hun om det grønne ting, som hun har på altanen.

I det hele taget har Rosalinde Mynster fået godt med ro på, efter hun eller har haft turbulente boligforhold. Hun havde boet i L.A. med sin ekskæreste Nikolaj Arcel, og i sine forældres kælder når hun var hjemme. Da barndomshjemmet blev solgt, var alting oppe i luften, og hun endte med at flytte i kollektiv med en veninde på Østerbro.

Nu er der med kæresten faldet ro over det hele.

– Faktisk er jeg faldet så meget til, at jeg har fået lyst til at rejse igen. Men det er nok fordi, jeg hører til her nu. Det betyder rigtig meget, når man som jeg er så tilbøjelig til at være flyvsk, siger Rosalinde Mynster til Søndag.

Sponsoreret indhold