Kendte 28. september 2020

Rosalinde Mynster fylder 30: Nu er hun glad

Efter hun vendte “Badehotellet” ryggen, har Fie-skuespilleren fundet ro og kærlighed.
(Foto: TV 2: Mike Kollöffel)

Der er ingen grund til krise for Rosalinde Mynster, når hun i dag, mandag, runder et skarpt hjørne og fylder 30 år.

Den lattermilde skuespiller, der allerde har 14 års erfaring inden for sit fag, har nemlig fundet sig godt til rette i tilværelsen, selv om hun havde nogle tumultariske år i 20’erne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Som bare 16-årig imponerede Rosalinde i Jehovas Vidner-filmen “To Verdener” sammen med Pilou Asbæk.
Siden har hun læst til skuespiller hos Lars Mikkelsen, men lykkedes ikke med at komme ind på skuespiller-skolen. (Foto: Thomas Laursen)

Her blev hun fra den ene dag til den anden et af landets mest kendte ansigter, da “Badehotellet” pludselig fik succes ud over alle grænser – med den bare 21-årige Rosalinde som hovedperson.

Samtidig var hun i forhold med instruktøren Nikolaj Arcel, der boede i Los Angeles.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Gennem fem år dannede Rosalinde par med den Oscar-nominerede instruktør Nikolaj Arcel, 48.
Det gav anledning til at bo hos ham i Los Angeles i perioder, men skuespilleren landede aldrig en Hollywood-rolle. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg boede tit i mine forældres kælder og rundtomkring hos venner, når jeg var her. Det var rodløst, men det kunne jeg virkelig godt lide dengang. Så slog Nikolaj og jeg op. Det var en stor omvæltning.

Næsten samtidig fik min far en blodprop, en barsk omgang for ham og for os tæt på ham. Mit barndomshjem blev solgt, min familie forandrede sig. Det var voldsomt. Der var så mange ting, der eksploderede på én gang, og min base blev mere usikker, har fødselaren fortalt i et interview med ugebladet SØNDAG.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Claus Poulsen)

Det store lavpunkt
Sammenholdet i familien har altid været stort, og med to skuespillerforældre har hjælpen altid været nær for Rosalinde.
Men samtidig med glæden over at familiens yngste stjerne hittede med “Badehotellet”, blev Mynsterne ramt af stor sorg, da Rosalindes far, Søren Spanning, i 2013 blev ramt af en blodprop, som gjorde ham lam i den ene side af kroppen og afsluttede hans karriere fra den ene dag til den anden.
I februar i år måtte 68-årige Spanning give fortabt, og tydeligt berørte Rosalinde og hendes mor, Karen-Lise Mynster, 68, måtte sige farvel til den kærlige familiefar med en flot bisættelse i Frederiksberg Kirke. (Foto: Claus Poulsen)

Har fundet glæden

Vendepunktet kom, efter den talentfulde skuespiller besluttede sig for at lade de seneste års største seriesucces køre videre uden hende som bestyrer af Andersens Badehotel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Mor og datter har ikke bare valgt samme branche – i filmen “Christian IV – den sidste rejse” spillede Rosalinde og Karen-Lise Mynster endda samme rolle, bare i en yngre og en ældre udgave. (Foto: Dan Mariegaard)

I stedet har hun lagt al sin energi i andre og mere smalle projekter, og ikke mindst i kærligheden til sin kæreste, Jakob Emil Lamdahl Pedersen.

– Al den turbulens bragte mig i kontakt med, hvad der gør mig glad. Det er en dejlig lektie at have lært, fortalte hun til SØNDAG.

Vil fucke dem op

Rosalinde og musikerkæresten har været sammen i to år, og kærligheden var ikke noget, de tvivlede på. Efter fem måneder var de allerede flyttet sammen i en fælles lejlighed.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

I to år har fødselaren dannet par med musikeren Jakob Emil Lamdahl Pedersen. (Foto: Thomas Laursen)

Her skal Jakob dog ikke frygte for, at hans kæreste får et nervøst sammenbrud over, at hendes alder nu begynder med et 3-tal.

– Der er jo den der: Når du kommer op i midten af 30’erne, så er det slut. Det har jeg bare ikke tænkt mig at acceptere. Jeg vil vise al min kvindepower og så bare fucke dem op, har Rosalinde fortalt Soundvenue.

– Måske er det en lidt naiv energi. Men den er der i hvert fald, forsikrede hun.

Sponsoreret indhold