Kendte28. juli 2021

Rosalinde Mynster bedøvet af hash og alkohol

En hård tid efter bruddet med eksen betød en lang periode med depression, hvor Rosalinde Mynster dulmede hjertesorgen med masser af vin og weed. Det fortæller hun i podcasten "112 for knuste hjerter", hvor hun også fortæller, at hun og kæresten Jakob Emil Lamdahl Pedersen ikke nødvendigvis tror på et monogamt forhold.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rosalinde-mynster_1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

- Jeg røg rigtig mange cigaretter, jeg drak rigtig meget vin, jeg røg rigtig meget weed ...

Det er måske ikke noget, du havde regnet med at høre fra den søde "Badehotellet"-stjerne, men ikke desto mindre er det sådan, Rosalinde Mynster kom over et svært breakup.

Det fortæller hun i det seneste afsnit af podcasten "112 for knuste hjerter" på Radio Loud.

https://imgix.seoghoer.dk/rosalinde_1_1.jpg
 (Foto: Mike Kollöffel)

Vi kender især Rosalinde Mynster fra "Badehotellet", hvor hun blandt andre spiller sammen med Bodil Jørgensen. Foto: Mike Kollöffel

- Jeg har fortrængt rigtig meget af den tid, og det siger også noget om, hvor dårligt jeg egentlig havde det, fortæller Rosalinde Mynster om perioden.

- Jeg gik på arbejde, festede og lå og sov. Jeg tror, det var de tre ting. Og så var jeg bare rigtig depressiv. Jeg bedøvede mig med rigtig mange forskellige ting. Jeg røg rigtig mange cigaretter, jeg drak rigtig meget vin, røg rigtig meget weed ...

- Så jeg gav den bare gas, ikke? Klassisk metode, griner Rosalinde Mynster og tilføjer:

- Og så tror jeg også, jeg gik til psykolog for at prøve at deale med det på en lidt bedre måde.

Hun fortæller desuden, at meditation har hjulpet hende til at tro på, at kærligheden altid findes, og det råder hun andre til at huske på, hvis de står i en svær situation med hjertesmerte.

I podcasten fortæller "Badehotellet"-stjernen også, at hun har fået en kærestetatovering ved en fejl - og at hende og hendes kæreste er lidt i tvivl om, hvorvidt de tror på monogami.

- Der er nogle dage, hvor jeg er meget clingy over for min kæreste og har virkelig meget brug for ham - og så er der andre tidspunkter, hvor jeg kan mærke: "Wow. Hvor er jeg blevet voksen, hvor er jeg god til bare at være mig", fortæller Rosalinde Mynster og forklarer:

- Det, jeg er blevet bedre til frem for alt, er at forstå kærligheden som noget åbent og frigivende og ikke som en afhængighed.

https://imgix.seoghoer.dk/rosalinde_4_1.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Rosalinde Mynster, 30, danner par med musiker Jakob Emil Lamdahl Pedersen, 24, som hun skal giftes med til september. De har været kærester i tre og et halvt år. Foto: Martin Høien

- Selv om jeg er meget parforholdstypen, så har det været vigtigt for mig at gøre det lidt åbent. Ikke nødvendigvis at have et åbent forhold, men at have et forhold, hvor man har mange fælles bekendtskaber og mennesker i sit liv, som ligesom kan være en del af parforholdet.

- Det er skrækken, at man bliver så fasttømret, at man kun ser hinanden.

Rosalinde Mynster fortæller, at hun og Jakob Emil Lamdahl Pedersen, som hun er forlovet med, er meget interesserede i at prøve at komme udenom nogle såkaldte parforholdskonventioner.

- Vi ved ikke helt: Hvem er det, der har puttet det her ned over hovedet på os? At man skal leve et monogamt forhold?

- Vi flyttede sammen meget hurtigt, men vi har også talt om, at det kunne være meget fedt at flytte lidt væk fra hinanden nogle gange. At man godt kan gøre nogle ting, som man ikke troede, man måtte i et parforhold.

Du kan høre hele podcasten på Radio Loud.

null

Sponsoreret indhold