Kendte 22. august 2019

Romantisk YouTube-bryllup: PewDiePie gift

Verdens største YouTube-gamer, svensk PewDiePie, er blevet gift med kæresten gennem otte år
(Foto: MEGA)

Der er formentlig mange, der misunder den svenske YouTuber PewDiePie, der lever af at optage, når han gamer. Nu har stjernen også fået papirer på sit livs kærlighed.

Felix Kjellberg, som PewDiePie hedder i virkeligheden, er nemlig blevet gift med italienske Marzia Bisognin, der selv er tidligere YouTuber.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret har kendt hinanden i otte år og havde et langdistanceforhold indtil 2013, hvor de flyttede sammen i den engelske by Brighton. Nu er de to stjerner blevet gift ved en romantisk ceremoni i Kew Gardens i London, skriver Mirror.

PewDiePie friede til Marzia Bisognin i japanske Yokohama i april.

- Vi er blevet gift! Jeg er så lykkelig, som jeg kan være! Jeg er så heldig at kunne dele mit liv med denne fantastiske kvinde, skriver PewDiePie blandt andet på Instagram, hvor parret har delt en masse billeder fra brylluppet.

Marzia Bisognin fik øjnene op for PewDiePie, da hendes ven introducerede YouTuberen som "den her idiot, der spiller videospil". Herefter skrev hun til Felix Kjellberg, fordi hun var blevet betaget af hans humor.

Marzia Bisognin forlod sine studier i Italien, da parret besluttede at forlade hver deres hjemland for at flytte sammen i det britiske. Herefter åbnede italieneren sin egen YouTube-kanal med fokus på blandt andet livsstil og makeup.

Sponsoreret indhold