Kendte2. november 2019

Rørt Hjalmer: Odense minder om far

Kim Larsens søn Hjalmer var lørdag aften i Odense for at optræde til Kronprinsparrets Priser. Mødet med sin gamle hjemby bragte minder frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_hjp1985.jpg
 Foto: Hanne Juul

Det kan godt være, at Kim Larsen var modstander af monarkiet og takkede nej til ridderkorset. Men det er ikke noget, der er gået i arv. Tværtimod er hans søn, Hjalmer, 24, en kæmpestor fan af kongehuset.

Det afslørede han lørdag aften, før han optrådte til Kronprinsparrets Priser i Odense

- De er seje. Mary og Frederik er en moderne form for royale, der har gang i så mange ting. De har fokus på så mange gode ting som kultur og det, vi laver i aften. Og sociale ting som f.eks. hvordan vi behandler hinanden. Og det behøver de i princippet ikke, men jeg synes bare, at det er så fedt, at de gør det. De er et forbillede for rigtig mange mennesker, sagde Hjalmer og afslørede, at han fik beskeden om, at han skulle optræde på et lidt uheldigt tidspunkt:

- Jeg stod i en metro, da jeg fik opkaldet om, at vi var blevet hyret til det. Og man kan jo ikke stå og råbe og skrige i en metro, så det var sådan noget med at stå stille og sige "yes." Men jeg var ved at boble over af lykke. Det betyder meget for mig at være. Der er også ekstra nerver på. Man vil helst ikke stå og fejle foran kronprinsparret, sagde han.

Hvad betyder det at have royale fans?

- Jamen, det betyder meget. At man kan lave noget, de kan synes er godt. Man sidder jo bare og laver noget, man synes er godt, og at det så kommer helt til kongehuset, det overgår jo ens forstand, sagde han.

Er du sådan en, der går op i kongehuset?

- Jeg vil ikke sige, jeg går op i det, men jeg kan godt lide, at det er her. Det må jeg sige. Det er rammen om vores lille land. Så jeg er all for it, sagde Hjalmer til SE og HØR, inden tonen blev lidt mere alvorligt.

Årets prisuddeling foregik nemlig i Odeon i Odense, og det er naturligvis en by, der betyder rigtig meget for sangstjernen.

Minder Odense dig om din far?

- Altså det synes jeg er et lidt mærkeligt spørgsmål. Hele min familie bor her. Så selvfølgelig gør det det, sagde han og afviste at tale mere om sin berømte far, der døde i september 2018.

Sponsoreret indhold