Kendte6. oktober 2022

Roberta Hilarius Reichhardt taler ud om kæresten: Sådan blev hun scoret

Den unge skuespillerinde danner privat par med et andet spirende stjerneskud inden for filmbranchen
Roberta Hilarius Reichhardt og Eskil Tonnesen
Roberta Hilarius Reichhardt havde taget sin kæreste, Eskil Tonnesen med til premieren på "Lykkelige omstændigheder".
 Foto: Martin Høien

Hun er nok allerbedst kendt for sin rolle i TV 2-hittet “Sjit happens”, hvor hun spillede med i de sidste sæsoner af serien.

Men det lader til, at den 26-årige skuespillerinde Roberta Hilarius Reichhardt er ved at klatre godt og grundigt op ad karrierestigen inden for filmbranchen med sin nye store rolle i filmen “Lykkelige omstændigheder”, der havde premiere onsdag aften.

At det går den rette vej med karrieren, er dog langt fra det eneste, som Reichardt lige nu kan smile over.

For da SE og HØR møder hende til gallapremieren på “Lykkelige omstændigheder” onsdag aften i Imperial i København og snakken falder på, hvordan hendes private kærlighedsliv ser ud, er hun et stort smil.

– Ja, jeg har en kæreste, og vi har været sammen i et halvt års tid, lyder det fra hende, mens hun afslører, at hendes udkårne, som hun desuden havde med til premieren, selv er skuespiller.

Der er nemlig tale om den 27-årige Eskil Tonnesen, der både har brilleret i Netflix-serien “Equinox”, tv-serien “Borgen” og senest i biograffilmen “Resten af livet”.

Skuespillerinden fortæller videre, at trods parrets store forelskelse, så bor de to endnu ikke sammen.

– Lige nu nyder vi bare, at vi kan bo hver for sig, og det er meget luksus, lyder det smilende fra hende.

Parret kendte perifert hinanden gennem branchen, men det var altså først, da Tonnesen sendte en sød besked til Roberta, hvor han inviterede hende ud, at det slog gnister mellem de to.

Sponsoreret indhold