Kendte5. oktober 2022

Se billederne fra den røde løber: De kendte strømmer til premiere på "Lykkelige omstændigheder"

Stjernespækket opbakning til Anders W. Berthelsens debut som soloinstruktør i Imperial onsdag aften. Se de kendte ankomme her.
Et spændt hold bag "Lykkelige omstændigheder" er onsdag aften mødt op til gallapremiere i Imperial 
Et spændt hold bag "Lykkelige omstændigheder" er onsdag aften mødt op til gallapremiere i Imperial
 Foto: Martin Høien

Så er der endelig efterår – den perfekte undskyldning for at kravle ind i biografmørket og forsvinde ind i en varm romantisk komedie.

Og nu er der snart mulighed for at hoppe ind og se en dansk én af slagsen.

”Lykkelige omstændigheder” er instrueret af Anders W. Bertelsen, der således har debut som soloinstruktør, siden hans tjans som medinstruktør på ”Ser du månen, Daniel” med i 2019 sammen med Niels Arden Oplev.

Filmen handler om to meget forskellige søstre, der lever enormt adskilte liv. Da den søster, Karoline, bliver gravid, får den anden, Katrine, en snedig plan.

Til at starte med kunne det ligne en regulær win-win, men som i andre tidligere komedier skåret over sammen form, går intet som planlagt.

I ”Lykkelige omstændigheder” kan man opleve et bredt cast med blandt andre Esben Smed, Sofie Torp, Martin Høgsted, Søren Malling og Joachim Fjelstrup.

Akkurat som det er gældende med filmens rolleliste, så er gæstelisten til aftenens gallapremiere særdeles stjernespækket. Se alle billederne af de forventningsfulde kendisser her.

Her ankommer de kendte til "Lykkelige omstændigheder"-premiere

Sponsoreret indhold