Kendte26. juli 2020

Rob Lowes søn deler morsom reaktion på mors sex-afsløring

Det er ingen hemmelighed, at forældre kan være pinlige. Men det her må vist være næste niveau af pinlighed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rob_lowe.jpg
 Foto: MEGA

Fredag kunne den 47-årige skuespillere Gwyneth Paltrow afsløre, at hun i sin tid lærte, hvordan hun skulle give det perfekte blowjob med hjælp fra skuespilleren Rob Lowes kone, Sheryl Berkoff.

Men trods Gwyneth og Sheryls tætte venskab, så er det ikke alle, der har sat lige stor pris på, at lige netop dén hemmelighed var en, der blev delt med offentligheden.

For Rob Lowes søn, John Owen Lowe, 25, var det i hvert fald umiddelbart en information om sin mor, som han havde været foruden.

På sin Twitter-profil kommer han nemlig med en temmelig morsom reaktion på nyheden.

- 2020 har været sindssygt, men det her har helt klart gjort det for mig. Jeg vælger død ved den asiatiske kæmpehornet, skriver han og hentyder til den asiatiske, aggressive hveps, der blev spottet i USA tilbage i maj måned.

https://imgix.seoghoer.dk/khphotos766853.jpg
 Foto: MEGA

John Owen Lowe, tv., Rob Lowe og Shery Berkoff. Foto: MEGA

Gwyneth Paltrow åbnede op om sin seksuelle viden i Rob Lowes egen podcast tidligere på ugen, og det skabte hurtigt overskrifter.

- Altså først og fremmest så datede hun Keanu Reeves, som var et kendis-crush. Og hun var så cool. Og hun vidste, at jeg røg cigaretter i smug, og så ville hun komme ud og ryge med mig bag traileren, og så lærte hun mig, hvordan jeg skulle give et blowjob, lød det blandt andet fra hende.

Gwyneth delte dog ikke nogen specifikke detaljer om, hvad hun havde fået at vide af Sheryl, eller om havde fået vist en særlig teknik.

Men informationen gik nu alligevel Sheryls 25-årige søn på.

Sponsoreret indhold