Kendte17. juni 2020

Gwyneth Paltrow chokerer igen: Her er lyset, der dufter af min orgasme

Det skulle ikke stoppe ved 'This Smells Like My Vagina'-lyset, som skuespiller og iværksætter Gwyneth Paltrow lancerede i starten af året. Nu afslører hun en efterfølger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega337955_012.jpg
 Foto: MEGA

Der er nye varer på hylderne hos den 47-årige hos skuespillerinde, der vendte en Oscar og Golden Globe-indbringende karriere til et job som øverste leder, forretningskvinde og og sundhedsguru i firmaet "Goop".

Det afslører hun selv i en medvirken i den virtuelle udgave af "The Tonight Show" med Jimmy Fallon.

Efter en hyggelig snak med både Gwyneth og hendes teenagesøn, 14-årige Moses, roste Fallon produkterne fra hendes alternative skønheds- og wellnessmærke "Goop".

- You outgooped yourself, udbryder den morsomme vært, før han fremviser sin egen personlige yndlings-ansigtsmaske fra brandet.

Senere i interviewet er det dog en henrykt Gwyneth, der stolt kan fremvise sin efterfølger til vagina-lyset, der trak overskrifter i januar i år.

Det usædvanlige lys, der skulle dufte af Paltrows (?) vagina har tilsyneladende har været udsolgt i et stykke tid.

- De er tilbage på hylderne, og vi har et nyt lys. Som måske faktisk mere noget for dig. Du kan give det til din kone, lyder det fra livsstilsdronningen, før Fallon bryder sammen af grin. (

"This Smells Like My Orgasm"-lyset koster 75 dollars - altså lige under 500 danske kroner - og kommer selvfølgelig i en passende fyrværkeri-dekoreret æske.

Duften beskrives på hjemmesiden som en blanding af grapefrugt, orangeblomst og turkisk rose. Og så skulle den være både "sexet, overraskende og vildt vanedannende".

I "Tonight show"-interviewet med Jimmy Fallon kommer Paltrow også omkring sit forhold til børnene, som hun naturligvis har brugt mere tid sammen med undervejs i coronaudbruddet.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega446811_001.jpg
 Foto: MEGA

Gwyneth Paltrows forretningseventyr er et blogunivers såvel som holitisk mekka med duftlys, cremer, vitaminer og vibratorer. Netflix har lavet serien "The Goop Lab" om virksomheden. Foto: Mega

Moses, hendes søn, spiller guitar i øjeblikket, mens datteren Apple på 16 år netop har fået kørekort.

Begge børn har Gwyneth Paltrow med sin eksmand, forsanger i Coldplay Chris Martin, som hun var gift med fra 2003 til deres endelige skilsmisse i 2016.

Sponsoreret indhold